Rizeli futbolcu Barış Alper Yılmaz'dan kaza sonrası açıklama

Rizeli futbolcu Barış Alper Yılmaz'dan kaza sonrası açıklama
Galatasaray’ın Rizeli futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Giresun'da geçirdiği trafik kazasının ardından açıklamada bulundu. Rizeli Milli futbolcu Barış Alper, hem kendisinin hem de diğer araç sürücüsünün iyi olduğunu kaydetti.

Galatasaray'ın Rizeli milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla aracıyla memleketi Rize’ye gelirken Giresun'un Görele ilçesinde sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Rizeli milli futbolcu Barış Alper, sosyal medya hesabından kaza ile ilgili açıklamada bulundu.

Genç futbolcu yaptığı açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde yaşadığımız trafik kazası dolayısıyla mesaj atan ve arayan herkese teşekkür ederim. Çok şükür iyiyiz. Karşı tarafın sağlık durumu da şükürler olsun iyi. Hepinize sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim" ifadelerine yer verdi.

baris-alper-yilmazdan-kaza-sonrasi-ilk-aciklama.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.