Rizeli Gazeteci Alihan Telatar Veda Etti !

Rizeli Gazeteci Alihan Telatar Veda Etti !
Adı Rizespor ile özdeşleşen ve son olarak Ç.Rizespor’un dün Süper Lige yükselmesiyle kalbi bu heyecana dayanamayarak sahada yere yığılan Gazeteci Alihan Telatar, 5 yıl sonra veda etti.

GAZETECİ ALİHAN TELATAR'IN ÖZLEMİ 3- 0 İLE BAŞLADI 3-0 İLE SONA ERDİ

Ç.Rizespor’un 2008 yılında Kayserispor’a deplasmanda 3-0 mağlup olarak resmen küme düşmesiyle maç sonu Kayserili bir taraftarın “Rize’yi nasıl traş ettik” sözünü içine sindiremeyen Rizeli Gazeteci aynı zamanda bölgesel Günebakış Gazetesinin Rize temsilcisi Alihan Telatar, o gün, Rizespor Süper Lige çıkana kadar ustura ile traş olmayacağını ahdetti. Ve dün, Rizespor evinde Ankaragücünü 3-0 mağlup ederek Süper Lige yükseldiğini resmen dünyaya ilan edince Telatar da tam 1825 gün sonra sakal traşı oldu.

rizeli-gazeteci-alihan-telatar-veda-etti-2.jpg

Uzun yıllar Günebakış Gazetesinin Rize temsilciliğini yapan, adı Rizespor ile özdeşleşen Rize basınının mihenk taşlarından biri olan Alihan Telatar 26- 04-2008 tarihinden bu yana yüzüne ustura vurmuyor. Evet, bu tarih Ç.Rizespor’un Süper ligden resmi olarak bir alt kümeye düştüğü Kayserispor – Ç.Rizespor ( 3-0) maçının tarihi. O maç sabahı son kez sakal traşı olan Telatar, o gün bugündür yüzüne ustura vurmayıp, Yeşil Mavili takımın tekrardan Süper lige yükseleceği günü bekliyordu. Aradan geçen 5 yıl boyunca sadece makas ile sakallarının uçlarını alan Telatar, “ustura ile tekrardan tanışıp sinek kaydı traş” olmak için Ç.Rizespor’un Süper Lige yükselmesini tam 5 yıldır bekledi.

1825 GÜN SONRA GELEN TRAŞ !

rizeli-gazeteci-alihan-telatar-veda-etti-1.jpg

Bugün Rize’de sakal traşı olan Telatar, traş öncesi duygularını şöyle ifade etti: 1825 gün önce Kayseri’de 3-0 mağlup olduğumuzda resmen küme düşmüştük. Maç sonrası şu an bile kulaklarımı çınlatan Kayserili bir taraftarın “Rize’yi nasıl traş ettik” sözü sonrası böyle bir ahde bulunmuştum. Dün takımımız resmen Süper Lige yükselince bende ahdımı yerine getirmek istedim ve bugün ustura ile traş olacağım.

rizeli-gazeteci-alihan-telatar-veda-etti-4.jpg

ESKİ HALİM DAHA İYİYDİ !

Eşi ve çocuklarının önünde sakal traşı olan Usta Gazeteci Telatar traş sonrası ise yeni haline alışmakta zorluk çekti ve “Eski halim daha iyiydi” şeklinde espride bulunduktan sonra “Allah bu taraftara bir daha küme düşmeyi yaşatmasın. Rizespor, her takımdan daha fazla Süper Ligde yer almayı hak ediyor. Dilerim artık bir daha Süper Ligden küme düşmeyiz ve bende bir daha böyle bir ahde bulunmam” diye konuştu.

rizeli-gazeteci-alihan-telatar-veda-etti-!.jpg

rizeli-gazeteci-alihan-telatar-veda-etti-6.jpg

AİLECEK BU GÜNÜ BEKLİYORDUK

Gazeteci eşinin 5 yıl sonra traş olmasını değerlendiren Lale Telatar ise “Dün ve bugün ailecek çifte mutluluk yaşıyoruz. Eşimin 5 yıl önce almış olduğu karara saygı duymakla beraber 5 yıldır ailecek bu günü bekliyorduk. İnşallah Rizespor bir daha küme düşmez de eşimde böyle bir ahde bulunmaz” şeklinde konuştu.

rizeli-gazeteci-alihan-telatar-veda-etti-5.jpg