Rizeli Genç Azerbaycan’da Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Rizeli Genç Azerbaycan’da Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Rizeli tır sürücüsü Mesut Balcı, Azerbaycan’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre ağabeyi ile birlikte nakliyat işinde çalışan ve Azerbaycan’a tır ile malzeme taşıyan Mesut Balcı (31), 5 araçlık tır konvoyundaki tırlardan birinde meydana gelen arızanın giderilmesi için yol kenarına park etmesi üzerine yardım için durdu. Bu esnada yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Balcı’ya Mercedes Vito marka araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle Balcı metrelerce yüksekliğe fırladıktan sonra yere düştü. Balcı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Balcı’nın cenazesi Azerbaycan’daki işlemlerinin tamamlanmasının ardından defnedilmek üzere bugün karayoluyla memleketi Rize’ye gönderilecek.

CENAZE DETAYI EKLENDİ...

Dün trafik kazasında hayatını kaybeden Mesut Balcı'nın cenazesi bugün (13 Ağustos Cumartesi) Öğle Namazını müteakip Rize Sahil Camiinde kılınacak.

mesut-balci-rizeli-genc-azerbaycanda-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-2.jpgmesut-balci-rizeli-genc-azerbaycanda-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum