Rizeli Genç Dolmuşu Nişan Aracı Yaptı

Rizeli Genç Dolmuşu Nişan Aracı Yaptı
Rize’de, Gündoğdu - Rize hattında dolmuş şoförü olarak çalışan Suat Yılmaz, çalıştığı dolmuşu süsleyerek nişan arabası haline getirdi.

Rizeli genç Suat Yılmaz, Gündoğdu - Rize hattında şoför olarak çalıştığı 53 M 0152 plakalı ekmek teknesi dolmuşunu süsleyerek gelin arabası yaptı.

Rize’de bugün yapılacak bir nişan töreni için damat adayı Suat Yılmaz, ekmek teknesi olarak çalıştığı magirus olarak bilinen dolmuş aracını gelin aracına çevirdi. Magirusun içerisini balonlarla dolduran Suat Yılmaz, Nişanlısı Gözde İpek ile birlikte şehir içinde tur atarken, gelin arabası haline getirilen dolmuşun içinde gelin ve damadı gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Halk dolmuşunu süslenmiş gelin arabası halinde gören vatandaşlar, nişan konvoyunu şaşkın gözlerle izledi. Dolmuşla şehir turu atan genç çift daha sonra dolmuşun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Damat adayı Suat Yılmaz yaptığı açıklamada, ekmek teknesi olan magirusa tutkun olduğunu ve bu yüzden farklı bir araç yerine magirusu nişan aracı olarak kullandığını ifade etti.

suat-yilmaz-gozde-ipek-rizeli-genc-dolmusu-nisan-araci-yapti-1.jpg