Rizeli Genç Ölüme Böyle Gitti

Rizeli Genç Ölüme Böyle Gitti
Rize’de babası ile aynı acı kaderi paylaşan Yusuf Mafratoğlu, babasının yanında defnedilirken Mafratoğlu’nun olaydan kısa süre önce çektirdiği fotoğraflara ulaşıldı.

Rize Merkeze bağlı Karasu köyünde kuzeniyle beraber dün Alişör Mevkiindeki derede balık tutmaya giden ve üzerine çıktığı kaya parçasından dengesini kaybederek düştükten sonra başını taşa çarpan ve yuvarlanan  kayanın altında kalarak hayatını kaybeden Yusuf Mafratoğlu (24), Karasu Köyünde düzenlenen cenaze töreni sonrasında 2.5 ay önce başına taş düşmesi sonucu ölen babası Şemsi Mafratoğlu’nun kabrinin yanına defnedildi.

Yusuf Mafratoğlu’nun cenazesi Karasu Köyünde Öğle Namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aynı acı kaderi paylaştığı babası Şemsi Mafratoğlu’nun yanına defnedildi. Çok sayıda vatandaşın da katıldığı cenaze töreninde, Mafratoğlu'nun yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Öte yandan Yusuf Mafratoğlu'nun dün meydana gelen olaydan 5-10 dakika öncesinde kendi cep telefonundan çektirdiği fotoğraflar Mafratoğlu'ndan geriye kalan son görüntüler oldu. İşte o anlara ait fotoğraflar:

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(2).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(1).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(3).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(4).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(5).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(11).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(16).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(20).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(21).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(22).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(23).jpg

yusuf-mafratoglunun-oldugu-yer-(19).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize’de Kahreden Tesadüf... Baba Oğulun Acı Kaderi

Rize'de Acı Ölüm... Balık Tutarken Hayatından Oldu