Rizeli Gençler Güreş’te Parladı

Rizeli Gençler Güreş’te Parladı
Okulsporları Faaliyet programında yer alan ve Erzurum’da düzenlenen Genç Erkek Güreş A Gurup Müsabakalarında Rizeli sporcular 4’ü birincilik olmak üzere 8 derece elde etti.

2016-2017 eğitim ve öğretim yılı  Okulsporları Faaliyet programında yer alan  ve 1-3 Nisan 2017 tarihlerinde Erzurum’da düzenlenen Genç Erkek Güreş A Gurup Müsabakalarına 9 sporcu ile katılan Rize, 4’ü birincilik olmak üzere 8 derece elde etti.

Rizeli sporcuların elde ettikleri başarılı sonuçlar Rize spor camiasında sevinçle karşılanırken, sporcularımızdan Muhammet Özer 60 kg.’de, Egemen Güzel 69 kg’de, Veli Yılmaz 74 kg’de ve Bedirhan Karslı 85 kg’de birincilik kürsüsüne çıkarken, 54 kg’de Ömer Faruk Sak 2.’lik elde etti. 46 kg’de Seyit Can Kültepe ile 50 kg’de Hüseyin Aytekin ve 69 kg’de İsmet Köse 3.’lük başarısı gösterdi.

rize-gencler-gures’te-parladi-(2).jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize’de güreş branşında faaliyet gösteren sporcuların Erzurum’da başarılı sonuçlar elde etmelerinin  kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, “Erzurum’da 9 sporcu ile katıldığımız müsabakalarda 8 sporcumuz dereceye girip bizleri en iyi şekilde gururlandırmışlardır. Emeği geçen antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyor, bundan sonraki müsabakalarda başarılarının devamını diliyorum” dedi.

mustafa-celik-032.jpg

rize-gencler-gures’te-parladi-(3).jpgrize-gencler-gures’te-parladi-(6).jpgrize-gencler-gures’te-parladi-(8).jpgrizeli-gencler-gureste-parladi-001.jpg