Rizeli Gençler Güreş'te Rakip Tanımıyor

Rizeli Gençler Güreş'te Rakip Tanımıyor
Muş’ta yapılan Okullar Arası Gurup Şampiyonasında Rize Gençlik Spor Kulübü Sporcuları madalyalarını aldılar.

2013-2014 Öğretim Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının faaliyet programı çerçevesinde 01-02 Mart 2014 tarihlerinde Muş’ta yapılan Okullar Arası Gurup Şampiyonasında Rize Gençlik Spor Kulübü Sporcuları madalyalarını aldılar.

Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Kalkandere İmam Hatip Lisesinden Abdurrahman Güner birincilik madalyasını alırken, İyidere Lisesinden Abdülaziz Akhan ikincilik madalyasını, Mehmet Şölen üçüncülük madalyasını aldı.

Madalya alarak derece yapan sporcular ilimizi 10-13 Nisan 2014 tarihlerinde Aksaray ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandılar.

rizeli-gencler-gureste-rakip-tanimiyor-1.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “ Ata sporumuz olan güreşe verdiğimiz önem ortada. İyidere Güreş Eğitim Merkezinde çalışmalarını, eğitimlerini ve hayatlarının her bölümünü geçiren gençlerle birebir ilgilenmeye ve vakit geçirmeye çalışıyoruz. Almış oldukları başarı bizleri oldukça memnun etmiştir. Eğitim ve öğretimlerinin yanında spordaki başarıları da bizleri memnun etmiştir. Onları yalnız bırakmayan antrenörlerini de tebrik ederek katılacakları Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.