Rizeli Gençlerden Karanlıktaki Hilal Hareketi

Rizeli Gençlerden Karanlıktaki Hilal Hareketi
Rizeli Gençler İstanbul'da Yeni Bir Gençlik Hareketi Başlattı

Rizeli Gençler, şuanki düzeni dert edinerek  kurduğu Karanlıktaki Hilal oluşumunun lansman programı Genç Müsiad Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Öznaneci, Ak Parti Genel Merkez MKYK üyesi Ömer Ayberk Cengiz ve pek çok STK başkanının katılımı ile İstanbul-Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde  gerçekleştirildi.

3-005.jpg

Bu karanlığı aydınlığa çıkarmaya var mısınız sloganıyla yola çıkan Kurucular Burak Ak, Taha Toprak ve Erkut Kalkavan Lansman programında bu yola neden çıktıklarını ve projelerını anlattılar.Kuran-i Kerim tilavetiyle başlayan program, kurucuların açılış konuşması ile devam etti.

65-002.jpg

İkinci bölümde Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu ve Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Öznaneci'nın katılımı ve Taha Toprak'ın Moderatörlüğünde,  Bilinçli Gençlerin Aydınlık Geleceği konulu panel gerçekleştirildi. Lansman plaket takdimi ve Karanlıktaki Hilal Hareketinin Yönetim Kurulu tanıtımıyla sonlandırıldı.

taha-toprak.jpg

Program sonrası Karanlıktaki Hilal adına açıklama yapan Kurucu Burak Ak;  “Rize de başladığımız ve İstanbul'da büyüterek devam ettirdiğimiz toplumsal ve sosyal projelerimizi Karanlıktaki Hilal Oluşumu çatısı altında toplamak istedik. Genç kardeşlerimize abilik yapmak ve alışılmış düzenin sınırlarını kaldırma gayretinde bulunarak kurduğumuz bu oluşum ile gelecek 5 yılda Türkiye'nin en büyük gençlik Hareketini oluşturmak amacında olduğumuzu” söyledi.

Yeni gençlik hareketi Karanlıktaki Hilal’i https://www.facebook.com/karanlktkhilal ve https://www.twitter.com/karanlktkhilal adreslerinden takip edebilirsiniz.