Rizeli Genel Başkan Adayı ağzını bozdu

Rizeli Genel Başkan Adayı ağzını bozdu
Rizeli Genel Başkan Adayı ağzını bozdu. MHP Genel Başkan Adayı Rizeli Ahmet Reyiz Yılmaz ağzını bozarak Gül ve Erdoğan Yahudi hizmetkarı diye ağır ithamlarda bulundu.

Yahudilerle yıllarca birlikte çalışan MHP'nin bol keseden atan lider adayı sert demeçlerine devam ediyor. Bu kez hedef Erdoğan ve Gül...

Kampanya sürecinde gittiği il gezilerinde coşkulu bir kitle tarafından karşılanan "3 Hilal 3 Makam Değişim Hareketi Lideri" MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Reyiz Yılmaz; çarpıcı iddialarda bulunarak Başbakan Erdoğan'dan da cevap beklediğini açıkladı.

"Erdoğan ve Gül dinlerini satmış ve Yahudi hizmetkârı olmuşlardır. Tıpkı Firavuna hizmet eden sahte sihirbazlar gibiler" açıklaması yapan Yılmaz, "muhteşem ikili" olarak andığı Gül ve Erdoğan bir kez daha millete sağ gösterip sol vurduğunu öne sürdü.

"Başbakan Amerikalı Yahudilerle ortak çalışıyor"

"Sözde Kürt Açılımı ile milleti oyalayanlar Ermeni'ye kapı açıyorlar" diyen Yılmaz'ın görüşleri şöyle: "Bu Ermeni konusunda Başbakan Amerikalı Yahudilerle ortak çalışmaktadır. Her türlü ispata hazırım. Bu kadar yalancı bir Başbakanı dünya tarihi yazmamıştır. 3 Yahudi senatorun tezgâhı olan Ermeni oyununu Başbakan çıksın desin ki "değil". Ben de Başbakanın Yahudilerin nasıl hizmetkârı olduğunu ortaya koymazsam adam değilim. Ayıptır bu Başbakan ve Gül İsrail ve Amerikalı Yahudilerin resmen hizmetkârı olmuş durumdadırlar. Bu ülke büyük bir ihanetle karşı karşıyadır. Ama Allahım'a and onsunki 3 Yahudi'ye bu Ermeni konusunda bu milleti ezdirtmeyeceğim"

Açıklamalarında İsrail'e yönelik de sert açıklamalar yapan Yılmaz, "İsrail adam olacak müstakil devlet olduğunu unutmayacak ve Amerika'da ki Yahudilerine sahip çıkacak."

Tasarıyı Yahudi milletvekili hazırladı

MHP Genel Başkan Adayı Yılmaz'ın İsrail'e yönelik sözleri ise şöyle: "İsrail bu bölgede huzur içinde yaşamak istiyorsa Amerika'da ki kafayı sıyırmış Yahudilerin abuk sabuk politikalarına taviz vermemeli ve onlarla mücadele etmelidir. Aksi durum da bu bölge de bedeli ağır sonuçları kendi halkına yaşatmak zorunda kalır ki buna da hakkı yoktur. Ermeni oyununun hiç bir yerinde bir tane Amerikalı Ermeni yoktur. Tasarıyı hazırlayan Yahudi milletvekilidir. Tasarıyı Meclise getiren Başka bir Yahudi Milletvekilidir ne yazık ki Tasarıyı onaya sunan da diğer bir Yahudi milletvekilidir. Ve bu vekillerin hepsi Demokrat partili Yahudi vekillerdir. Çözüm için Amerika'ya gitmeye gerek yok. Çözümün adresi Tel-Aviv' dedir. Bu beceriksiz Yahudi hizmetkârı Başbakanla bu iş düzelmez. Ben Yahudileri iyi tanırım bu iş böyle giderse bunlar bu ülkeyi böler ve Arzu mevhudu gerçekleştirip Fırat'a sahip olurlar. Ama Allah onlara birde Ahmet Reyiz'i yolladı ki milletim bana sahip çıkarsa Rabbimin izni ile bu oyunları hep beraber bozabiliriz."