Rizeli Genel Başkan Yardımcısı İleri'ye Rize ve Trabzonlu Başkan Yardımcısı

Rizeli Genel Başkan Yardımcısı İleri'ye Rize ve Trabzonlu Başkan Yardımcısı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Başkan Yardımcılarını belirledi. İleri’nin başkan yardımcıları arasında AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Rizeli Cansın ve Trabzonlu Sürmen de yer aldı.

AK Parti MKYK yedek üyesi ve 28.Dönem Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Cansın Yaşar Yılmaz ile AK Parti MKYK yedek üyesi, Trabzon eski Kadın Kolları Başkanı ve 28.dönem Trabzon Milletvekili Adayı Meryem Sürmen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla AK Parti’nin Rizeli Genel Başkan Yardımcılarından Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri’nin yardımcılığına atandı.

Rizeli hemşehrimiz Cansın Yılmaz Yaşar ile Trabzonlu hemşehrimiz Meryem Sürmen’in yanı sıra Bilgi ve Teknolojileri Başkan Yardımcılığına getirilen diğer isimler Selçuk Sümer, Neslihan Cenk Hamdemir, Büşra Paker ve Davut Arpa oldu.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.