Rizeli Hacı Adayları Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Rizeli Hacı Adayları Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla Rize’den Suudi Arabistan'a gidecek kafilede yer alan hacı adayları, dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

Sahil Camii’nde düzenlenen uğurlama merasimine hacı adayları ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Rize Merkez ve İlçelerinden toplamda 254 hacı adayı, okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından tekbir ve dualarla kutsal topraklara yolcu edildi.

İl Müftü Yardımcısı Naci Çakmakçı, kutsal yolculuğun tüm hacı adayları için hayırlı olması temennisinde bulunarak, onlardan İslam alemi ve Türkiye'nin iyiliği için bol bol dua etmelerini istedi.

Çakmakçı’nın yaptığı dua ile hacı adayları kutsal topraklara yolcu edilirken, ilk defa kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşayan hacı adayları sevinç gözyaşları döktü.

rize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(5).jpgrize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(6).jpgrize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(7).jpgrize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(8).jpgrize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(3).jpgrize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(9).jpgrize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(10).jpgrize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(1).jpgrize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(2).jpgrize’li-haci-adaylari-dualarla-kutsal-topraklara-ugurlandi-(4).jpg