Rizeli Hakem Metoğlu Süper Lig'de ilk kez Galatasaray maçında görev alacak

Rizeli Hakem Metoğlu Süper Lig'de ilk kez Galatasaray maçında görev alacak
Rizeli hakem Muhammet Ali Metoğlu, Trendyol Süper Lig'deki ilk maçında Galatasaray karşılaşmasında görev yapacak. Rizeli hakem Metoğlu, Galatasaray - Tümosan Konyaspor maçına 4. Hakem olarak atandı.

Süper Lig Hakemliğine yükselen Rizeli Hakem Muhammet Ali Metoğlu, Trendyol Süper Lig'in 19. Haftasında oynanacak olan Galatasaray - Tümosan Konyaspor karşılaşmasında kariyerindeki ilk Süper Lig maçına çıkacak.

7 Ocak Pazar günü saat: 19.00’da İstanbul’da oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Rizeli Hakem Metoğlu, karşılaşmada 4. Hakem olarak görev yapacak.

Trendyol Süper Lig'in yeni hakemlerinden Metoğlu, memleketi Rize'de Kalkandere İlçesi Yolbaşı Ortaokulunda Okul Müdürü olarak da görev yapıyor.

Metoğlu'nun yanı sıra Süper Lig'de görev alan Rizeli yardımcı hakem Mehmet Kısal ise Akdeniz derbisinde Bitexen Antalyaspor – Corendon Alanyaspor karşılaşmasında yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum