Rizeli Hakem Metoğlu Süper Lig'de İlk Kez Maç Yönetecek

Rizeli Hakem Metoğlu Süper Lig'de İlk Kez Maç Yönetecek
Rizeli Hakem Muhammet Ali Metoğlu, Süper Lig'de ilk kez orta saha hakemi olarak görev yapacak. Metoğlu'nun ilk kez düdük çalacağı karşılaşmadaki 1. Yardımcı Hakemi de Rizeli Mehmet Kısal olacak.

Rizeli hakem Muhammet Ali Metoğlu, Trendyol Süper Lig'de ilk kez orta saha hakemi olarak görev yapacak. Metoğlu, yarın (Cumartesi) saat 13.30'da Mersin Stadyumu'nda oynanacak olan Atakaş Hatayspor - Siltaş Yapı Pendikspor Futbol AŞ maçında düdük çalacak.

Süper Lig hakemliğine yükselen Metoğlu, ligin 18. haftasında Galatasaray - Tümosan Konyaspor maçında 4. hakem olarak görev almıştı. Metoğlu, 20. haftanın açılışında oynanacak olan Hatayspor - Pendikspor maçında ilk kez orta saha hakemi olarak görev yapacak.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum