Rizeli Hayırsever Vâkıf İnsanı Cemal Sirkeci Vefat Etti

Rizeli Hayırsever Vâkıf İnsanı Cemal Sirkeci Vefat Etti
Türkiye'nin en eski müteahhitlerinden ve hayırsever iş insanlarından, Hacı Cemal Sirkeci Vakfı'nın kurucusu ve başkanı Rizeli Cemal Sirkeci (92), tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği sonucu vefat etti.

Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde yapmış olduğu hayırlarla tanınan Rize'nin Derepazarı ilçesinden olan Hacı Cemal Sirkeci'nin cenazesi yarın (Salı) öğle namazı sonrası İstanbul Fatih Camii'nde kılınıp, Edirne Kapı Sakızağacındaki aile mezarlığına defnedilecek.

Ankara ve Denizli'nin tanınmış mermer sanayicilerinden Fatin ve Selahattin Sirkeci kardeşlerin babası olan Hacı Cemal Sirkeci, memleketi Rize'nin Derepazarı ilçesi ve Fıçıcılar Mahallesi'ne ve Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde camii ve dini amaçlı binalara yaptığı yardımların yanı sıra eğitim ve kültür hizmetleri, öğrenci binaları, sosyal amaçlı faaliyetler, sağlık harcamaları, zekât ve öğrencileri Umreyle ödüllendirme hizmetleriyle tanınıyor.

rizeli-hayirsever-vakif-insani-cemal-sirkeci-vefat-etti-3-001.jpg

rizeli-hayirsever-vakif-insani-cemal-sirkeci-vefat-etti-1-001.jpg

rizeli-hayirsever-vakif-insani-cemal-sirkeci-vefat-etti-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum