Rizeli İş İnsanı Yasin Kalafatoğlu'na Scania Performans Ödülü

Rizeli İş İnsanı Yasin Kalafatoğlu'na Scania Performans Ödülü
Rizeli iş insanı, Doğuş& Avenue YKÜ, TDMMB YKÜ, Deniz ve Deniz Ticareti Komisyon Başkanı ve DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurumu) üyesi Yasin Kalafatoğlu, Doğuş Holding'e bağlı Doğuş Oto tarafından Scania performans ödülüne layık görüldü.

Scaina ile yola devam eden Yasin Kalafatoğlu, "Öncelikle bu ödülü bana laik gören Yönetim Kurulu Başkanım  Emir Ali Bilaloğlu beyefendiye ve Doğuş Holding ailemize sonsuz şükranlarımı arz ederim" dedi.

“DOĞUŞ GRUBU DÜNYA MARKASI OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR”

Kalafatoğlu, “Böyle büyük bir aile ile birlikte olmaktan onur ve kıvanç duyarım. Doğuş Grubu çok bir büyük grup olup birçok iş dalında başarıdan başarıya koşmaktadır. Kurumsallığından hiçbir ödün vermemektedir ve bir dünya markası olma hedefinde çok hızlı ilerlemektedir. Özellikle Galataport Limanının açılması ile cruise ship gemilerinin gelmesi ile turizm yönünde ülkemize çok ciddi turistler gelmesi ülkemize ciddi kalkınma sağlayacaktır. Bu projenin ortağı olması ile Doğuş Grubu çok ciddi ülke ekonomisine katkı sağlayacak olmasından dolayı Doğuş Grubu olarak mutluluk yaşanmaktadır. Aynı şekilde Doğuş İnşaatın yurt dışındaki almış olduğu projeler le kendisini bir dünya markası olarak göstermektedir. Doğuş Grubu çok hızlı ivme kazanması ile yoluna çok hızlı devam edecektir. Son olarak önce doğuş grubuna sonrada tüm halkımızın Ramazan bayramını tebrik eder nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.” ifadelerini kullandı.

rizeli-is-insani-yasin-kalafatogluna-scania-performans-odulu-2.jpgrizeli-is-insani-yasin-kalafatogluna-scania-performans-odulu-3.jpgrizeli-is-insani-yasin-kalafatogluna-scania-performans-odulu-1.jpg