Rizeli Judocular Başarıları ile Göz Doldurdu

Rizeli Judocular Başarıları ile Göz Doldurdu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2017-2018 Okul Sporları Faaliyet programı çerçevesinde 30-31 Mart 2018 tarihlerinde Çorum'da yapılan Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında Rizeli judocular 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

50 ilden 300 sporcunun katıldığı şampiyonada Rizeli Judoculardan Rize Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden 52 kg.'de Ayşenur Karadağ ve +63 kg'de Rümeysa Koto Türkiye 2.incisi, Merkez Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Rojda Çiçek 36 kg'de, Denizciler Ortaokulundan Azmi Kocabey 46 kg'de ve Özel Bilge Ortaokulundan Ravza Öksüz 57 Kg'de Türkiye 3.'sü olarak 2.'lik ve 3.'lük madalyası kazanarak Rize'nin bu spor dalındaki gururu oldular.

rizeli-judocular-basarilari-ile-goz-dolduruyor-(1).jpg

5 sporcunun Çorum'dan madalya ile dönmesiyle ilgili Rize Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada, “2017-2018 Okul Sporları Faaliyet programı çerçevesinde 30-31 Mart 2018 tarihlerinde Çorum ilinde yapılan Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında ilimizi başarı ile temsil eden judocu sporcu öğrencilerimizi, emeği geçen Antrenörlerimizi ve Okul idaricilerimizi tebrik ediyorum. İlimizde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordineli çalışmalarının sonuçlarını bu güzel başarılarla alamaya başladık. İlimizde yapılan spor tesisi  yatırımları ile sporda büyük bir sıçrama gerçekleşiyor inşallah ilimizden ülkemizi temsil edecek başarılı sporcuları  Türk sporuna kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

rizeli-judocular-basarilari-ile-goz-dolduruyor-(2).jpgrizeli-judocular-basarilari-ile-goz-dolduruyor-(3).jpgrizeli-judocular-basarilari-ile-goz-dolduruyor-(4).jpgrizeli-judocular-basarilari-ile-goz-dolduruyor-(5).jpg