Rizeli Judocular İftar’da Sevenleriyle Buluştu.

Rizeli Judocular İftar’da Sevenleriyle Buluştu.
Rizeli Judocular iftar sofrasında sevenleri ile bir araya gelerek iftar açtı. katılımcılar Milli Judoculara Olimpiyat yolunda başarı diledi.

İftar buluşmalarına bir yenisi daha eklendi.

Rizeli Judocular Antrenman salonunda sevenleriyle ile iftar açarak uzun süre sohbet etti. Judocular’ın iftar daveti katılanlar Milli sporculara Olimpiyat yolunda başarı dileklerini iletirken Milliler 2012’de olimpiyat madalyası kazanacaklarını öne sürdüler.

Katılımın yüksek olduğu İftar sofrasına Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz, tesisler ve Personelden Sorumlu Şube Müdürü Kenan Yücel, Spordan sorumlu Şube Müdürü Orhan Yüzer, Basketbol İl Temsilcisi Sabrı terzi, Aikido il temsilcisi Yusuf Aslan, Judo İl temsilcisi Ramazan Öztürk, Çaykurspor kulübü Müdürü Bayram Ali Kavalcı, eski Milli Judocular, eski ve yeni milli judocuların yanı sıra Judo sevenler katıldı.

Katılımcılar iftar ardından bir süre Rize deki Judo’nun gelişimini değerlendirdi. Ülke genelinde Rize’nin Judo branşında ilk sırada yer aldığı görüşünü savunan katılımcılar 2008 olimpiyat hazırlıklarında şansızlık yaşandığına dikkati çekerek 2012 için daha çok çalışarak Rize’ye madalya kazandırılabileceğini savundu.