Rizeli Kadınlar Kararını Verdi

Rizeli Kadınlar Kararını Verdi
AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda Rizeli kadınlar buluştu. 7 Haziran seçimleri öncesinde Rizeli kadınlardan AK Parti’ye büyük destek geldi.

Rize Yakamoz Restorantta gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekilli Adayları Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize eski Milletvekili Abdulkadir Kart, AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın eşi Menduha Kasap, teşkilat mensupları ve çok sayıda Rizeli kadın katıldı.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı burada yaptığı konuşmada, “Bu salon bana göre 7 Haziran zaferinin işaretidir. Bu davayı ellerinde taşıyan hanım kardeşlerimizin mutluluğunu gördükçe 7 Haziran zaferinin de işaretini almış olduğumuzu görüyoruz. Bu dava kadınların ellerinde, kadınların merhametiyle birlikte büyüdü. Bu teşkilatın en vefakar kanadının kadınlar olduğunu her konuşmamda özellikle dile getirdim. Bu üst düzey vefa için tüm hanım kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

muhammed-avci-008.jpg

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ise, “Kadınlar önemli olayların çözümünde görünür yada görünmez hep öncü olmuşlardır. Bu akşam kadınların bu etkinliği Pazar günü akşamının müjdesidir. Engelleri hep birlikte aşarız. Evdeki engelleri siz aşarsınız. Toplumsal engeller söz konusu olduğunda onu da aşan, güç veren siz değerli hanımefendilersiniz” dedi.

hayati-yazici-005.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar da, “Yapmış olduğumuz 4 büyük seçimde, bir önceki seçim sonuçlarına göre yeni bir rekor kırarak yolumuza devam ettik. Bu başarıların cevabı bu gün buradaki atmosferdir. Böyle bir kadın teşkilatımız olduğu sürece nice başarılara imza atacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak ise konuşmasında , “Bu tabloyu görünce gözyaşlarımızı tutmak imkansız oluyor. Bu sevgi  Recep Tayyip Erdoğan sevgisidir. Rize’den Rizeli kadınlar cevap veriyor: “Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz” diyorlar” ifadelerine yer verdi.

rizeli-kadinlar-kararini-verdi-(1).jpg

Konuşmacılar arasında yer alan AK Parti Rize eski Milletvekili Abdulkadir Kart yaptığı konuşmada, “Bu gün bu kalabalığı ve gözlerinizdeki enerjinizi gördükten sonra Ankara’ya çok huzurlu dönerek Sayın Cumhurbaşkanımız’a selamlarınızı götüreceğim. Diyeceğim ki, Rize’de o hanım kardeşlerim dik durduğu ve bu heyecanını sandığa yansıttığı müddetçe AK Parti’den değil oy, bir çakıl taşı bile kaybetmeyeceğiz” diye konuştu.

Programın ev sahibi konumundaki AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin ise, “AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar kadın kolları teşkilatlarında çalışan, ailesinden, çocuğundan, eşinden, işinden ve aşından fedakarlık eden kadınlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

sema-yagcitekin.jpgrizeli-kadinlar-kararini-verdi-(2).jpg