Rizeli Kanocular Eskişehir’den 10'u Altın 28 Madalya ile Döndü

Rizeli Kanocular Eskişehir’den 10'u Altın 28 Madalya ile Döndü
Rizeli Kanocular, Türkiye Kano Federasyonu tarafından Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışlarında 10’u Altın olmak üzere 28 madalya kazandı.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Eskişehir Sarısungur Göleti'nde düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışları tamamlandı. Rize, Eskişehir, Muğla, Sakarya, Adana, Antalya, İstanbul, Kocaeli, Şanlıurfa, Bursa, Van, ve Samsun'dan 228 sporcunun katıldığı müsabakaların sonunda  dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Yıldızlar–Gençler ve Büyükler kategorisinde toplam 22 sporcu ile yarışlara katılan Rizeli sporcular büyük bir başarıya imza atarak 10 Altın, 6 Gümüş ve 12 Bronz madalya olmak üzere toplamda 28 madalya kazandı.

rizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(4).jpg

Rize ekibinin Eskişehir’de elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını ifade eden Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “22 sporcumuz ile birlikte katıldığımız Durgunsu Kano Türkiye Kupasında elde ettiğimiz başarı bizleri oldukça memnun etmiştir. 28 madalya ile dereceye giren sporcularımızı, Kano Antrenörümüz Öztürk Kuru’yu ve kulüplerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu tür organizasyona katılan sporcularımızın elde ettikleri başarılar çalışmalarımızın verimliliğini ortaya koymaktadır. Verilen emeklerin boşa çıkmadığını alınan sonuçlarla görmekteyiz inanıyorum ki bundan sonrada bu başarı ve azimlerini aynı çıtada tutarak bizleri bu şekilde gururlandırmaya devam ederler” dedi.

Rizeli Durgun Su Kano Sporcuları çalışmalarına Gündoğdu Limanında devam etmekte olup, ileriki günlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına başladılar.

rizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(8).jpgrizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(5).jpgrizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(6).jpgrizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(7).jpg

rizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(1).jpgrizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(3).jpgrizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(14).jpgrizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(13).jpg

rizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(9).jpgrizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(12).jpgrizeli-kanocular-eskisehir’den-madalya-ile-dondu-(10).jpg