Rizeli Kaymakam Balıkçılar Yeni Görevine Başladı

Rizeli Kaymakam Balıkçılar Yeni Görevine Başladı
1 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Narman Kaymakamlığına atanan Hanak Kaymakamı Mehmet Balıkçılar görevine başladı.

Erzurum Narman kaymakamlığına yeni atanan Hanak Kaymakamı Mehmet Balıkçılar'ı kurum amirleri, memurlar , muhtarlar ve vatandaşlar karşıladı.

mehmet-balikcilar-narman-kaymakami.jpg

Mehmet Balıkçılar kimdir?

Aslen Rize-Kömürcüler Köyü'nden olup, Zonguldak/Ereğli'de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini KDZ Ereğli'de tamamladı. Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezun oldu. 2008 Yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak 96. Dönem Zonguldak Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Bolu İli, Göynük-Mudurnu-Seben İlçelerinde teftiş, Balıkesir İli Erdek İlçesinde Refiklik stajlarını tamamladı. Kütahya-Altıntaş İlçesinde Vekil Kaymakam olarak görev yaptı. Müteakiben İngiltere'nin Canterbury şehrinde Christ Church Üniversitesinde bir yıl süre ile dil eğitimi alarak Birleşik Krallık Sosyal ve Siyasal Sistemi üzerine çalışmalarda bulundu. Ankara'da dört ay boyunca süren Kaymakamlık Kursunu Şubat 2012 itibari ile başarı ile bitirdi. 19/03/2012 tarihinde Adana İli Feke İlçesinde Kaymakamlık görevine başladı. İngilizce bilen Kaymakam Balıkçılar, evli ve iki çocuk babasıdır