Rizeli Kaymakam Yenigün Görevine Başladı

Rizeli Kaymakam Yenigün Görevine Başladı
Denizli ili Çameli Kaymakamlığına atanan Rizeli hemşehrimiz Kerem Yenigün, görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 11.09.2020 tarihli onayı ile Denizli’nin Çameli İlçesine atanan Kaymakam Kerem Yenigün, görevine başladı.

KEREM YENİGÜN KİMDİR?

1990 yılında Rize’de doğdu.

İlköğretim ve lise eğitimini sırasıyla Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu ve Rize Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden onur derecisi ile üç yılda mezun oldu. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olarak, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Kamu Yönetimi ana bilim dalında yüksek lisans eğitimini onur derecesi ile tamamladı.

2015 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı ilgili kuruluşu Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nda uzman olarak göreve başlayarak Alan Yönetimi ve İdari İşler Çalışma Gruplarında koordinatörlük görevleri yaptı.

106. Dönem Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etmesinin ardından Edirne Valiliği’nde vilayet, Muğla/Ula ilçesinde refiklik stajını tamamlayarak sırasıyla Giresun/Güce, Kırklareli/Pehlivanköy, Çanakkale/Bozcaada, Kütahya/Pazarlar ve Kırklareli/Demirköy ilçelerinde vekaleten görev yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde mülkiye teftiş stajı sonrası İngiltere’nin Sheffield kenti üniversitesinde yabancı dil eğitimi aldı. Kaymakamlık kursunu tamamlamasının ardından 11.09.2020 tarihinde Denizli/Çameli kaymakamı olarak atandı.

rizeli-kaymakam-kerem-yenig.jpg