Rizeli kursiyerler depremzedeler için kışlık giysi dikiyor

Rizeli kursiyerler depremzedeler için kışlık giysi dikiyor
Rize’de Halk Eğitim Merkezine bağlı kursiyerler "asrın felaketi"ni yaşayan ve soğuk kış gününde zor zamanlar geçiren depremzedelere destek olmak için kışlık giysi dikiyor

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Rize’de başlatılan yardım çalışmalarına 7’den 70’e herkes elinden geldiğince destek verirken Rize Halk Eğitim Merkezine bağlı kursiyerler de depremzedelere destek olmak için çaba harcıyor.

Rize Merkez Atatürk İlkokulunda da Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri, depremzedeler için ihtiyaca göre depremzedeleri soğuk havadan koruyacak kaban, kazak, polar, eşofman, bere, içlik, çocuk kıyafetleri dikerek Rize’de başlatılan yardım çalışmalarına katkı sağlıyor.

Kurs öğreticisi Aynur Bilgin, gönüllülük esasına dayalı olarak kursiyerlerin desteğiyle Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için kışlık kıyafetler dikimi gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Ülke olarak üzüntülü bir dönemden geçiyoruz. Yaşanan durumu kelimelerle telaffuz etmek imkansız. Bu günlerin birlik beraberlikle aşılacağı inancıyla bizler de depremzedeler için bir şey üretmek, onlara bir nebze de olsa yardımcı olabilmek amacıyla deprem bölgesinde kış şartları ağır geçtiği için kışlık kıyafetler dikiyoruz. Burada herkes gönüllü olarak çalışıyor. Gönüllük esasına dayalı ellerinden geleni yapan 21 kursiyerimizle seferber olarak ihtiyaca göre ilimizde başlatılan yardım kampanyalarına destek vermeye ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teslim ediyoruz. Ne kadar insana faydalı olabilirsek bizim için o kadar iyi, o kadar mutluluk verici olur." dedi.

rizeli-kursiyerler-kadinlar-depremzedeler-icin-kislik-giysi-dikiyor-5.jpgrizeli-kursiyerler-kadinlar-depremzedeler-icin-kislik-giysi-dikiyor-1.jpgrizeli-kursiyerler-kadinlar-depremzedeler-icin-kislik-giysi-dikiyor-2.jpgrizeli-kursiyerler-kadinlar-depremzedeler-icin-kislik-giysi-dikiyor-3.jpgrizeli-kursiyerler-kadinlar-depremzedeler-icin-kislik-giysi-dikiyor-4.jpgrizeli-kursiyerler-kadinlar-depremzedeler-icin-kislik-giysi-dikiyor-9.jpgrizeli-kursiyerler-kadinlar-depremzedeler-icin-kislik-giysi-dikiyor-6.jpgrizeli-kursiyerler-kadinlar-depremzedeler-icin-kislik-giysi-dikiyor-7.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum