Rizeli Liseliler İstanbulda Buluşuyor

Rizeli Liseliler İstanbulda Buluşuyor
Rizeli liseli müzisyenler sahnede olmak için Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İstanbul elemelerine katılıyor.

Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi, Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İstanbul elemelerine katılıyor.

Tüm Türkiye’den liseli gençlerin katılımına açık en büyük yarışma Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması için eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor!

rizeli-liseliler-istanbulda-bulusuyor-4.jpg

Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun önderliğinde End Production’ın  17 yıldır aralıksız sürdürdüğü Türkiye’nin en çok genç katılımcılı ve en uzun soluklu rekortmen organizasyonu Liselerarası Müzik Yarışması’nın eleme heyecanı İstanbul’da devam ediyor.

14-15-16 Mart tarihinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak olan elemelerin heyecanı devam ederken elemelere Rize’den katılacak okul da belli oldu. Türkiye’nin her yerinden binlerce müzik tutkunu liselinin her yıl coşkulu katılım gösterdiği yarışmanın İstanbul elemelerine Rize’den ‘’Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi’’ katılacak.

Liselilerin müziklerini özgürce gösterebildikleri ilk ve tek platform olan Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması için İstanbul’da büyük hayaller ve umutlarla yarışacak olan gençlerin tek hedefi İstanbul’daki muhteşem final gecesinde yer almak ve hem kendilerini hem de şehirlerini en iyi şekilde temsil etmek.

RİZE’DEN İSTANBUL’A MÜZİK YOLCULUĞU

rizeli-liseliler-istanbulda-bulusuyor-3.jpg

Yarışmada okullarını ve şehirlerini en güzel şekilde temsil etmek istediklerini belirten Rizeli öğrenciler kalp çarpıntılarıyla çıktıkları müzik yolcuğunu, İstanbul’daki finalde birinci olarak tamamlamak istiyorlar. Rizeli gençler hemşerilerinden moral ve destek bekliyor.

Yarışmanın İcra Birincisine Büyük Ödül! 

Müziğe tutkulu onlarca ilden binlerce liselinin yarıştığı  Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın 26 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak olan finalde  en iyi icra da  Vodafone FreeZone tarafından müzik stüdyosu veriliyor.. Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun 17 yıldır aralıksız sürdürdüğü ve bugüne kadar binlerce öğrencinin profesyonel müzik hayatına adım atma hayalini gerçeğe dönüştüren Vodafone Freezone 17.Liselerarası Müzik Yarışması, icra kategorisi birincisine tam teşekküllü bir müzik stüdyosu hediye ediyor. Yarışmada icra kategorisinin yanı sıra en iyi enstrüman, en iyi erkek solist, en iyi kız solist, en iyi beste, en iyi yorum, en iyi orkestra, en iyi sahne performansı olmak üzere toplam 17 kategoride sürpriz hediyeler sahibini buluyor.

Vodafone FreeZone Liselinin ve Müziğin Yanında!

Gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratma hedefiyle yola çıkan Vodafone FreeZone, bu hedef doğrultusunda sinema, festival ve konser biletleri ile eğitim, giyim, yemek ve seyahat alanlarındaki sayısız avantajla milyonlarca gencin bütçesini hafifletiyor, onların gençliklerini özgürce yaşamasına katkıda bulunuyor. 2011 yılından bugüne 50’nin üzerinde konser ile 1 Milyonu aşkın FreeZone’luyu müzikle ve sevdikleri sanatçılar ile biraraya getiren Vodafone FreeZone liseli gençlerin müziğe olan tutkusundan hareketle Türkiye’de liseliler için düzenlenen en büyük müzik etkinliğine de 4 yıldır adını veriyor. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması boyunca liseli gençler hem eğleniyor hem de ilk kez sahne heyecanını yaşıyorlar.      

rizeli-liseliler-istanbulda-bulusuyor-1.jpg

Vodafone Freezone  17. Liselerarası Müzik Yarışması Hakkında Kısa Kısa:
•         Yarışma  17 yıldır End Productions kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu tarafından aralıksız yürütülüyor.
•         Yarışmaya her yıl profesyonel müzik hayatına adım atmak isteyen binlerce lise öğrencisi genç başvuruyor.
•         Yarışma bu yıl da Vodafone’un  ana sponsorluğunda gerçekleşiyor.
•         Tüm Türkiye’den liselerin katılımına açık yapılıyor.
•         Yarışma için İstanbul, İzmir, Adana, Ankara  elemeleri  gerçekleştiriliyor ve bu illerdeki elemelere farklı illerden öğrenciler başvuru formunu doldurarak katılabiliyor.
•         Yarışmanın finali muhteşem bir coşkuyla İstanbul’da, Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılıyor.
•         Yarışmanın 1.sine Vodafone tarafından tam donanımlı profesyonel bir müzik stüdyosu hediye ediliyor.
•         Yarışmanın final jürisi ünlü isimlerden oluşuyor.
•         Yarışmada bugüne kadar birçok ünlü isimler jüri üyeliği yaptı. Bunlardan bazıları; Anthrax’ın solisti Joey Belladona, Deep Purple’ın bateristi  Ian Peace, Fuat Güner, Özkan Uğur, Teoman, Olcayto Ahmet Tuğsuz, İskender Paydaş. Deniz Tuzcuoğlu,Nev,Melis  Sökmen,Işın Karaca,Turhan Yükseler,Ali Güçlü Şimşek, Figen Çakmak, Tarkan Gözübüyük,Ogün Sanlısoy,Hakan Özoğuz, Bedük, Serhat Hacıpaşalıoğlu, Manga,Gece Yolcuları
•         Emre Aydın, Can Bonomo, Şebnem Ferah, Manga, Bedük  gibi birçok ünlü, finallerde konser verdi.
•         Yarışma başvuru formuna www. vodafonefreezone.com adresinden ulaşılabiliyor.
•         Eleme merkezlerindeki okullar ve eleme merkezlerinin dışındaki okulların başvuru tarihleri yarışmanın internet sitesi aracılığıyla duyuruluyor.
•         Tüm Türkiye’deki liseli öğrencilerin katılabildiği müzik yarışması, bu alanda Türkiye’nin en kapsamlı ve en başarılı yarışması olarak kabul ediliyor.
•         İcra i, enstrüman, erkek solist, kız solist, beste, yorum, orkestra, sahne performansı ana ödül kategorileri. Ayrıca özel ödüller de sahiplerini buluyor.
•         Genç liselilerin performanslarının ünlü isimlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildiği yarışma, 2009 yılında merkezi ABD'de bulunan Uluslararası Festivaller Federasyonu (FIDOF) tarafından ''Dünyanın en başarılı gençlik organizasyonu'' seçildi.
•         Yarışmanın 2013 finali, Bostancı Gösteri Merkezi’ne gidemeyenler için Vodafone FreeZone' un sosyal medya hesaplarından ve Kral Pop TV'de de canlı olarak yayınlandı.

rizeli-liseliler-istanbulda-bulusuyor-2.jpg