Rizeli Müdür Büyük Kaza Atlattı!

Rizeli Müdür Büyük Kaza Atlattı!
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, büyük kaza atlattı!

Rizeli Müdür, paraşütle sahil yerine çatıya indi...

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Boztepe'den yamaç paraşütüyle atlayarak sahile inmek istedi. Rüzgarın yön değiştirmesiyle deniz kenarındaki kayalıklara çarpma tehlikesi atlatan Müdür Yılmaz, bir binanın çatısına indi.

omer-yilmaz-yamac-parasutunde-sahil-yerine-catiya-indi-1.jpg

Kentin 500 metre zirvesindeki Boztepe'den yamaç paraşütüyle atlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Atatürk Parkı'na inmek istediği esnada rüzgarın azizliğine uğradı. Aniden rüzgarın yön değiştirmesiyle havada zor anlar yaşayan Yılmaz, denizle kumsaldaki kayalıkların kesiştiği noktanın üstünde süzülmeye başladı. Denize düşmemek ve kayalıklara çarpmamak için mücadele eden müdür Yılmaz, sahilde denizin kesiştiği Genç Ayışığı Düğün Salonu'nun çatısına indi. Çatıdan atlayan Müdür Yılmaz'ın pantolonu da yırtıldı. Bacağından hafif sakatlanan Ömer Yılmaz, "Rüzgar hızlı çöktü. Bugün hava pek rantabıl değil. Denize gidiyordum, dönüp alçalınca mecburen buraya inmek zorunda kaldım" dedi.

omer-yilmaz-yamac-parasutunde-sahil-yerine-catiya-indi-4.jpg

AĞAÇ TEPESİNDE DE KALMIŞ

2 yıldır yamaç paraşütü sporu yaptığını ve birçok kez düştüğünü, bir kez de ağacın tepesinde kaldığını anlatan Müdür Yılmaz, "Normalde yukarıda hava iyi. Değişken rüzgar vardı. Ayarlayayım derken hızlı alçalıp mecburen çatıya inmek zorunda kaldık. Bu spora başlayanlar düşmeden yapamazlar. Ben de çok düştüm. Bir ağacın tepesinde kaldım. Burada da bir ağaca değdim o kadar" ifadelerini kullandı.

omer-yilmaz-yamac-parasutunde-sahil-yerine-catiya-indi-5.jpg

omer-yilmaz-yamac-parasutunde-sahil-yerine-catiya-indi-3.jpg

omer-yilmaz-yamac-parasutunde-sahil-yerine-catiya-indi-2.jpg