Rizeli Muhtarlar: Akıl Fukarası Kemal Kılıçdaroğlu

Rizeli Muhtarlar: Akıl Fukarası Kemal Kılıçdaroğlu
Rize’de kendilerini Rize Aktif Muhtarlar Platformu olarak adlandıran bir grup muhtar tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki geldi.

Rize Aktif Muhtarlar Platformu adına ortak açıklamada bulunan Engindere Mahallesi Muhtarı Mustafa Mavi ile Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşalacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Rize’den tepki olmamasına sessiz kalmayarak hakaret içerikli sözleri dolayısıyla Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek, Kılıçdaroğlu’nu kendi partisinin tam desteğini bile alamayan akıl fukarası olarak nitelendirdi.

Mavi ve Maşalacı yaptıkları ortak açıklamada, geçen haftadan itibaren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret içeren sözleri dolayısıyla Kılıçdaroğlu’nu şiddetle kınadıklarını ifade ederek, “İlk defa halkın oylarıyla seçilen ve halkın büyük çoğunluğunun desteğiyle yüzde 52 oyla Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında çirkefçe hakaretlerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözleri Rizeli Muhtarlar olarak bizleri üzmüştür. Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında ifade edilen bu çirkef ve maksadını aşan sözleri şiddetle kınıyoruz. Bu hakaret sadece Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a yapılmakla kalmayıp aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52 oy veren halkımıza yapılmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu’na bizde kendi hitabına yakışır bir şekilde cevap vererek soruyoruz: Diktatör olan bir ülkede Sen bu ifadeleri kullanabilir misin? Kendi partisinin bile tam desteğini alamayan akıl fukarası Kılıçdaroğlu, halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı’na yönelik yapmış olduğun akıldan yoksul ifadeleri Rizeli Muhtarlar olarak Sana iade ediyoruz. Akıl  fukarası Kılıçdaroğlu, yaptığın konuşmanın üzerinden günler geçmesine rağmen  hala Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve ona oy veren yüzde 52’yi oluşturan halktan özür dilemedin. Hatasını kabul edip özür dilemenin bir erdemlik olduğu düşüncesiyle en kısa zamanda başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Yüce Türk Milletinden özür dilemeni bekliyoruz.” dedi.

tuncay-masalaci-erdogan-mustafa-mavi.jpg