Rizeli Müsteşarın Rizeli Konukları

Rizeli Müsteşarın Rizeli Konukları
Memur-Sen Rize’den, Rizeli Müsteşar’a ziyaret gerçekleştirildi.

Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta ve beraberindeki heyet, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’i makamında ziyaret etti.

Ankara’da gerçekleşen ziyarete Rize Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta ile Memur-Sen Eski İl Başkanlarından Engin Kocabey, Toç-Bir-Sen İl Başkanı Hasbi Koca, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Ali Neziroğlu katıldı.

Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, burada yaptığı açıklamada, hemşerimiz sayın Müsteşarımız Kenan İpek’e yeni görevinde hem başarılar dilemek, hem de Adalet Bakanlığı çalışanlarımızın sorunlarını dile getirmek için hayırlı olsun dileklerini iletmek için İpek’i ziyaret ettiklerini söyledi.

Usta, "Adalet Bakanlığı çalışanlarının görevde yükselme sınav talebi için hazırlanan yönetmeliğin hızlanmasını, Adalet Bakanlığı çalışanlarına fazla mesai ödenmesini ve Adalet Bakanlığında mübaşir olarak çalışan personellerimizin memur kadrosuna geçirilmesi istediklerini müsteşarımıza ilettik” diye konuştu.

rize-memur-sen’den,-rizeli-mustesar’a-ziyaret--1.jpg

Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Söz konusu konular üzerinde sürekli istişare halinde bulunalım. Çözüm öneri için birlikte çalışalım. Yapılması gereken ne varsa imkânlar ölçüsünde birlikte yapalım” dedi.

İpek, Rize İl Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.