Rizeli Şehidin Cenazesi Doğduğu Topraklarda

Rizeli Şehidin Cenazesi Doğduğu Topraklarda
Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in (28) cenazesi doğduğu topraklara ulaştı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Patnos Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevli iken Diyarbakır Lice'deki operasyona katılmak için geçici görevle gittiği Lice'de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in (28) cenazesi memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesine ulaştı.

Diyarbakır Asker Hastanesindeki törenin ardından Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakla Trabzon Havalimanına, oradan da Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracıyla Rize'nin Fındıklı ilçesine getirilen Şehit Emrah Aytemiz'in naaşı, askerlerin omuzlarında Fındıklı Bölge Guatr Araştırma Merkezi Morguna konuldu. Burada Şehidin cenazesi Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, askeri erkan, aile yakınları ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Karşılama sırasında şehit yakınları gözyaşına boğuldu.

Nişanlı olan ve 23 Temmuz'da Ankara'da, 27 Temmuz'da ise Rize'de yapacağı çifte düğün töreniyle dünyaevine girmeye hazırlanan Şehit Emrah Aytemiz, 3 çocuklu ailenin tek erkek çocuğuydu.

Şehit Uzman Çavuş Emrah Aytemiz'in naaşı, yarın (Pazartesi) öğle namazından sonra Fındıklı merkezde kılınacak cenaze namazının ardından Hürriyet Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rizeli Şehidin Cenazesi Trabzon Havalimanına Geldi

Şehidimizin Cenazesi Rize'ye Geliyor

Rize'nin Şehidi Aytemiz 25 Gün Sonra Evlenecekti. İşte Cenaze Detayları

Rize'ye Şehit Ateşi Düştü