Rizeli Siyasetçi Parti Kuruyor

Rizeli Siyasetçi Parti Kuruyor
Rizeli siyasetçi Ahmet Reyiz Yılmaz'ın öncülüğünü yaptığı “milliyetçi muhafazakar” oluşum partilileşiyor.

Milliyetçi Muhafazakâr Oluşum lideri Rizeli Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, oluşumun hızla tüm Türkiye’de teşkilatlanarak 3 ay içinde seçime hazır duruma geleceğini ifade etti ve “İlk seçimlerden birinci parti çıkacağız” iddiasında bulundu.

Bir ay içerisinde genişletilmiş bölge toplantıları tamamlayacaklarını açıklayan Yılmaz, şöyle dedi: “Milletimin çaresiz olmadığını tüm dünya görecek. Öcalan ve yandaşlarını asmak devleti yeniden devlet ciddiyetine kavuşturmak ve Türkiye’yi 5 yılda dünyanın en büyük 3. Ekonomisi yapmak için yola çıkıyoruz. MHP Türk-İslam ülküsü ile alakası olmayan bir yapıdır artık. Türkiye hızla Milliyetçi Muhafazakâr bir yapılanmaya ihtiyaç duymaktadır. Bir taraf ta sadece Türklük üzerine, onu da düzgün yürütemeyerek, DTP’nin büyümesini sağlayan bir yapı vardır; diğer tarafta İslami değerleri yok sayan insanları yoksullaştıra; fakirliği millete, zenginliği kendilerine ve yandaşlarına layık gören; çürümüş kokuşmuş bir AKP anlayışı vardır. Bahçeli eli ile İslami değerlerden uzak Türk tipi; Erdoğan eli ile Türklükten uzak Milliyetsiz Müslümanlar var edilmeye çalışılıyor. Buna müsaade etmeyeceğiz. Bu milletin adı Türki dini İslam’dır. İhtiyacımız olan tek şey milliyeti ile beraber dini ile de gurur duyan insanların sesi olmaktır.”

Milliyetinden ve dininden utanmayan, kendisini Batı medeniyetlerinin aşağılamasından sıyıran bireylerin vatan, bayrak, milli değerler ve dini değerlerine saygılı, bu değerlere sımsıkı tutkulu bir milli kimlik ortaya koyabilen yeni bir anlayışın acilen Türk siyasi hayatına yeni vizyonlarla girmek zorunda olduğunu kaydeden Yılmaz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

YENİ OLUŞUN ÖCALAN KONUSUNDA KESİN KARARLIDIR

“Bu siyasilerin hiçbiri Öcalan’a el süremez. Bunlar Öcalan’ı ve yandaşlarını bugünlere taşıyan bölücülerin Türk postuna girmiş siyasi ortaklarıdır. Milliyetçi muhafazakâr yeni oluşum Öcalan konusunda kesin kararlıdır. Bu karar açık ve nettir. Öcalan Terörist başıdır ve İdamı kaçınılmazdır. Bu seçimlerde Meclise girmemiz durumunda yapacağımız ilk iş Türk açılımı ve referandumla Öcalan’ı darağacına çıkarmaktır. Güneydoğudaki tarım arazilerini İsraillilere değil, şehit ailelerinin çocuklarına bedelsiz tahsisi yapılacaktır. Şehit ailesi evladının, şehit çocuğu babasının ne uğurda öldüğünü bilecektir.”