Rizeli Sporcudan Kanoda Gururlandıran Milli Başarı

Rizeli Sporcudan Kanoda Gururlandıran Milli Başarı
Slovakya’da düzenlenen Uluslararası Piestany Durgunsu Kano yarışmalarında Milli formayı giyen Rizeli ve TOHM sporcumuz kazandıkları madalyalarla gururlandırdı.

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve 24-26 Mayıs tarihleri arasında Slovakya'da düzenlenen Uluslararası Piestany Durgunsu Kano yarışmalarında milli takımımız 3 Altın, 4 Gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 10 madalya kazandı.

Milli forma altında yarışan Rizeli sporcumuz Yavuz Selim Balcı K4 1000 metre yarışında Altın madalyanın sahibi olurken, K2 1000 metre ve K2 500 metre yarışlarında ise gümüş madalya kazandı. TOHM sistemi içinde yer alan sporcularımızdan Faruk Demir ise K2 1000 metre yarışmasında Bronz madalya kazandı.

slovakya’da-duzenlenen-uluslararasi-piestany-durgunsu-kano-yarismalarinda-milli-formayi-giyen-rizeli-ve-tohm-sporcumuz-kazandiklari-madalyalarla-gururlandirdi-(5).jpgslovakya’da-duzenlenen-uluslararasi-piestany-durgunsu-kano-yarismalarinda-milli-formayi-giyen-rizeli-ve-tohm-sporcumuz-kazandiklari-madalyalarla-gururlandirdi-(1).jpgslovakya’da-duzenlenen-uluslararasi-piestany-durgunsu-kano-yarismalarinda-milli-formayi-giyen-rizeli-ve-tohm-sporcumuz-kazandiklari-madalyalarla-gururlandirdi-(6).jpgslovakya’da-duzenlenen-uluslararasi-piestany-durgunsu-kano-yarismalarinda-milli-formayi-giyen-rizeli-ve-tohm-sporcumuz-kazandiklari-madalyalarla-gururlandirdi-(7).jpg