Rizeli tekvandocu Öztabak Avrupa şampiyonu oldu

Rizeli tekvandocu Öztabak Avrupa şampiyonu oldu
Rizeli Taekwondocu Elif Ilgın Öztabak, 7-10 Aralık tarihleri arasında Romanya’da düzenlenen Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu oldu.

Rize'nin Ardeşen ilçesinden olan Milli Takım Sporcusu Elif Ilgın Öztabak, 7-10 Aralık tarihleri arasında Romanya’da düzenlenen Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nda tüm maçlarını farklı skor ve sayı nakavtları ile kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından organize edilen şampiyonaya Romanya’nın başkenti Bükreş ev sahipliği yaparken şampiyonada her sıklette ikişer olmak üzere Türkiye’yi toplam 16’şar kadın ve erkek toplam 32 sporcu temsil etti. Şampiyonada ayrıca yıl içinde katıldıkları uluslararası organizasyonlarda kota kazanan Türk sporcular da bireysel olarak mücadele etti.

Türkiye, şampiyonayı 5 altın, 1 gümüş ve 6 bronz olmak üzere 12 madalyayla zirvede tamamladı.

Erkek takım sıralamasında Avrupa üçüncüsü olan Türkiye, kadın takımında ilk sırayı elde etti.

Türkiye, genel sıralamada da Avrupa şampiyonu olmayı başardı.

rizeli-taekwondocu-elif-ilgin-oztabak-7-10-aralik-tarihleri-arasinda-romanyada-duzenlenen-avrupa-umitler-taekwondo-sampiyonasinda-altin-madalyanin-sahibi-olarak-avrupa-sampiyonu-oldu-2.jpg

rizeli-taekwondocu-elif-ilgin-oztabak-7-10-aralik-tarihleri-arasinda-romanyada-duzenlenen-avrupa-umitler-taekwondo-sampiyonasinda-altin-madalyanin-sahibi-olarak-avrupa-sampiyonu-oldu-1.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum