Rizeli Uyuma, Başka Rizespor Yok

Rizeli Uyuma, Başka Rizespor Yok
Rizespor taraftarlarından Bursaspor maçı için taraftara pankartlı davet.

Spor Toto Süper Ligin yenilgisiz tek takımı Rizespor, 7. Haftada Rize'de Bursaspor ile karşılaşacak. Yeşil Mavili bazı taraftarlar da, hazırladıkları ilginç pankartlarla küskün taraftarları takıma destek vermeye davet ediyor.

Rizespor'un vefakar taraftarlarından küskün taraftarlara mesaj var: Küskünlükleri, kırgınlıkları bir tarafa bırakalım hep beraber kenetlenip Bursa maçında stadı dolduralım. Pazar günü saat:14.00'te staddaki yerimizi alalım.

Rize'nin Kuyumcular Caddesi güzergahında esnaflık yapan Halil Bakır ve Murat Uzun adlı Yeşil Mavili taraftarlar, cadde üzerinde Rizespor forması ve atkısı giydirdikleri cansız mankenin her iki tarafına yerleştirdikleri pankartta Yeşil Mavilileri maça davet eden birer not yazdılar. 

Pankartın bir yüzüne "Rizeli uyuma takımına sahip çık, tribündeki yerini al" yazısını yazan taraftarlar, diğer tarafta ise kamu spotudur ifadesine yer vererek, "Gidemem işim var demeyin, gidelim destek olalım" notunu düştü.

image-033.jpeg

Halil Bakır ve Murat Uzun yaptıkları açıklamada ise Yeşil Maviye gönül veren tüm taraftarların artık takıma hep destek, tam destek vermenin zamanı olduğunu ifade ederek, "Süper Lig kariyerinde ilk defa ligin ilk 6 haftasında yenilgi yüzü görmeyerek ligin yenilgisiz tek takımı olan Rizespor taraftarına seslenmek istiyoruz. Kupa ve ligde 11 maç üst üste yenilmeyen bir takımımız var. Bizler takımımızı ne kadar daha yalnız bırakacağız. Başarı ortada ve bu başarının devamı ancak 12. adamla, taraftarın desteğiyle gelir. Her platformda Rizeli olmakla övünür dururuz ama söz konusu Rizespor olunca desteğimizi esirger, stadı boş bırakırız. Rizesporumuz bunu hiç hak etmediği gibi unutulmamalıdır ki başka bir Rizespor yoktur. Buradan Yeşil Mavili tüm taraftarları pazar günü taraftarımızın yeniden şahlanacağı, Atmacaların uçuşunu sürdüreceği Bursaspor maçında staddaki yerlerini almaları için bekliyoruz" diye konuştu.

image-034.jpeg

image-035.jpeg

image-036.jpeg