Rizeli Vekile 47 Yıllık Sürpriz!

Rizeli Vekile 47 Yıllık Sürpriz!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi Rize Güneysulu olan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, memleketi Rize'de 47 yıllık sürprizle karşılaştı.

Meclisin tatile girmesini fırsat bilerek memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, katıldığı Güneysu İlçe Gençlik Kolları Kongresinde 47 yıllık sürprizle karşılaştı. Aygün, karşılaştığı sürpriz sonrasında "Böyle bir sürprizi beklemiyordum. 47 yıl sonra böyle bir sürprizle karşılaşmak beni çok duygulandırdı" dedi.

Güneysu'nun bağrından yetişmiş Kocaeli'nin Rizeli Milletvekili Zeki Aygün, İlçe Gençlik Kongresindeki konuşmasını tamamladıktan sonra Yeni Cami Köyü Muhtarı Yunus Ayçelik'in sürpriziyle karşılaştı. Muhtar Ayçelik, ilkokulu Adacami Köyü'nde okuyan Milletvekili Aygün'e 47 yıl önce 1964 yılında mezun olduğu okulun diplomasını takdim etti.

zeki-aygun-yunus-aycelik.jpg

Köy Muhtarı Ayçelik'ten 47 yıl önce mezun olduğu okulun diplomasını alan Aygün, "Şu an çocukluğumu yeniden yaşıyor gibiyim. Sanki şu an o dönem gözlerimin önünden bir perde gibi geçiyor. 1964 yılında mezun olduğum okulun diplomasını baba ocağında 47 yıl sonra tekrar almak beni çok duygulandırdı. Böyle bir sürprizi beklemiyordum. Muhtarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

zeki-aygun-ilkokul-diplomasi.jpg