Rizeli Yazarlar İmza Gününde

Rizeli Yazarlar İmza Gününde
Rizeli yazarlar kitapseverlerle imza gününde buluştu...

“Kitabın Dilinden Anlamak” (1998),  “Yazının İzi” (2010) ve “Aynadaki Rüya” (2013) adlı kitapların yazarı; Mavi Yeşil Dergisinin editörü ve yazarı ile Dergâh, Türk Edebiyatı, Türkiye Günlüğü, Virgül, Liberal Düşünce, Gelenekten Geleceğe vb. dergilerde aralıklarla yayımlanan yazılarıyla bilinen Hasan Öztürk, 49.Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Rize’de sevenleri ile buluştu.

hasan-ozturk-imza-gununde-(1).jpg

Rizeli Yazar Hasan Öztürk, “Ayanadaki Rüya” (Sesten Simgeye Geçiş-Romanlar ve Romancılar) isimli kitabının tanıtımı amacıyla düzenlenen İmza günü ve söyleşide, okuyucuları ile tek tek ilgilendi ve kitaplarına düşüncelerini yazarak imzaladı.

hasan-ozturk-imza-gununde-(5).jpg

İmza günü ve söyleşiye yoğun ilgi dikkat çekti. İmza gününe gelen okuyucular, 49.Kütüphane Haftasında Rize’de düzenlenen etkinliklerden memnun olduklarını, Rize Kitap Günleri-2 (Kitap Fuarı)’nın düzenlenmesinin de kendilerini sevindirdiğini söylediler. Kütüphane Haftası program kitapçığında Rizeli Yazarların kitaplarının tanıtımının yapılması ve Rizeli Yazarları fuarda görmekten memnun olduklarını söyleyen kitapseverler, Rize’de kitap fuarı geleneğinin oturmaya başladığını, bundan sonraki Kütüphane Haftalarındaki Rize Kitap Fuarının şehir merkezinde, çadırda ve daha geniş kapsamlı olacak şekilde yapılmasının daha doğru olacağını söylediler.

hasan-ozturk-imza-gununde-(2).jpg

hasan-ozturk-imza-gununde-(3).jpg

hasan-ozturk-imza-gununde-(4).jpg

hasan-ozturk-imza-gununde-(6).jpg

hasan-ozturk-imza-gununde-(7).jpg

hasan-ozturk-imza-gununde-(8).jpg

hasan-ozturk-imza-gununde-(9).jpg