Rizeliden Rizeli Aileye Kurşun Yağmuru 2 Ölü 1 Yaralı - VİDEO

Rizeliden Rizeli Aileye Kurşun Yağmuru  2 Ölü 1 Yaralı - VİDEO
İstanbul'da sabah saatlerinde dehşet yaşandı. Rize'nin Muradiye Beldesine bağlı Kömürcüler Köyü'nden olan Mustafa Yazıcı, Rize'nin Karayemiş Köyü'nden...

İstanbul'da sabah saatlerinde dehşet yaşandı... Vuran da Ölenler de RİZELİ...

Alınan bilgiye göre Rize'nin Muradiye Beldesine bağlı Kömürcüler Köyü'nden olan Mustafa Yazıcı (33), Rize'nin Karayemiş Köyü'nden olan nişanlısı Dilek Fil'in nişanı atıp başka bir kişiyle nişanlanacağını duyunca çılgına döndü ve Fil Ailesi'nin evini basıp kurşun yağdırdı.

İstanbul Gaziosmanpaşa Habipler'de, sevdiği kızın sözleneceğini duyan çılgın aşık dehşet saçtı. Evi basan gencin silahından çıkan kurşunlar, sevdiği kız ile annesinin ölümüne, bir kardeşlerinin de ağır yaralanmasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde meydana gelen olayda; Habiplere bağlı Asfaltboyu Mahallesi Menderes Caddesi No:45'te oturan Fil Ailesi'nin evine gelen akrabaları ile fırın işleten Mustafa Yazıcı, Selvinaz Fil (50) ile kızları Dilek ve Zeynep'e kurşun yağdırdı. Olayda Selvinaz Fil ve Dilek Fil öldü, Zeynep Fil ise ağır yaralandı. Kanlar içinde balkona çıkan Zeynep Fil, komşulardan yardım istedi. Fil, eve gelen komşuları tarafından Bahat Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

fil-ailesi-1.jpg

Olayın ardından jandarmaya teslim olan Mustafa Yazıcı'nın, bir süre önce birlikte çalıştıkları Dilek Fil'e aşık olduğu fakat genç kızın Mustafa Yazıcı'yı reddettiği öğrenildi. Aşkına karşılık bulamayan M.Y.'nin, Dilek Fil'in bu akşam sözleneceğini duyunca öfkelenerek silahla evi bastığı ortaya çıktı.

Cinayetle birlikte mahallede büyük üzüntü yaşanırken, Fil Ailesi'nin akrabası olduğu öğrenilen işadamı Abdurrahim Albayrak da olay yerine geldi. Üzgün olduğu gözlenen Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Albayrak, eşi ve kızını kaybetmenin acısını yaşayan Hüseyin Fil'e başsağlığı dileklerinde bulundu. Hüseyin Fil, olay sırasında dışarıda olduğu öğrenilen kızı Havva ile birlikte gözyaşı döktü.

Acı haber üzerine eve gelen Fil Ailesi'nin yakınları da ağıtlar yakarken, görgü şahidi bir vatandaş, "Silah sesi duyduk. Dışarıya çıktık. Bu sırada yaralı kız balkondan bağırıyordu. Şahıs kaçıp gitti. Kendi hallerinde bir aileydi. Bu akşam da kızlarının sözü olacaktı. Bildiğimiz kadarıyla olay gönül meselesi. Öldürülen kız, vuran çocuğu istemiyordu" diye konuştu.

363.jpg