Rizeliler 15 Temmuz Şehitleri İçin Kaçkar Dağları’na Tırmanacak

Rizeliler 15 Temmuz Şehitleri İçin Kaçkar Dağları’na Tırmanacak
Rize'nin Çayeli ilçesinde dağcılar, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Demokrasi şehitleri için Kaçkar Dağları’na tırmanacak.

Çayeli Doğa Sporları Kulübü tarafından 12-14 Ağustos tarihinde 3 gün sürecek programa amatör dağcılar ve normal vatandaşlar da katılabilecek.

Çamlıhemşin ilçesi, Ayder Yaylası, Yukarı Kavrun Yaylası, Mezovit Yaylası, Kaçkar Dağları ve Büyük Deniz gölünü kapsayacak programda dağcılar Demokrasi Şehitleri'ni anacak.

FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışırken 1'i Özel Harekat Polis Müdürü olmak üzere 12 Rizeli vatandaş şehit düşmüştü.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Adem Köse, “Geçen sene Festivalimizi Verçenik Dağına yaptık. Katılımcılar çok memnun kaldı. Bu yıl festivalimizi Ülkemizin en yüksek dördüncü dağı olan Kaçkarlara düzenliyoruz, aslında 8-12 Ağustos tarihleri arasında planladığımız etkinlik ülkemizde son yaşanan olaylar sebebiyle değişiklik yapılarak 12-14 Ağustos tarihinde gerçekleşecektir. Ülkemizin son zamanlarda yaşadığı olaylar sebebiyle ayrı bir önem taşıyacak olan festival ülkemiz için canlarını feda eden demokrasi şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için gerçekleşecektir. Herkesi bu geziye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Katılmak için [email protected] adresine Ad Soyad, TC no, Telefon No ve Şehir bilgilerini mail atmanız gerekmektedir (Katılım ücretsizdir) katılmak için kayıt yaptırmak zorunludur.

Çayeli Doğa Sporları Kulübü Kulüp Binası Yenipazar Mahallesi Belediye sitesi kat 4 / Çayeli / Rize

Proje ofisi Yenipazar mahallesi Yeni Belediye sitesi kat 1 no 113 Çayeli / RizeTel.0464 532 61 54