Rizeliler Çarşamba Günü Park'ta Kitap Okumada Buluşacak

Rizeliler Çarşamba Günü Park'ta Kitap Okumada Buluşacak
Kütüphaneler Haftası kutlamaları kapsamında 30 Mart Çarşamba Günü 12:30 – 13:30 saatleri arasında Rize Merkez Tuzcuoğlu Memişağa Parkında kitap okuma etkinliği düzenlenecek.

Türk Kütüphaneciler Derneği tarafından 2012 yılında başlatılan ve geleneksel olarak her yıl Kütüphaneler Haftası kapsamında tekrarlanan "81 İlde Kitap Okuyoruz" okuma etkinliği bu yıl "İnsan Okur" sloganıyla kutlanacak. Etkinlik, Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Bu yıl 52.'si gerçekleştirilen Kütüphaneler Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek olan Kitap Okuma etkinliği ile toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek, toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak, öğrencilere okuma alışkanlığı ve zevkini aşılamak, kitap sevgisini arttırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla yapılmaktadır.

30 Mart 2016 tarihinde 12:30 - 13:30 saatleri arasında Rize Tuzcuoğlu Memişağa Parkında düzenlenecek olan kitap okuma etkinliğine tüm halkımız davetlidir.