Rizeliler Eğitim Fırsatını Kaçırmayın

Rizeliler Eğitim Fırsatını Kaçırmayın
N Tepe ve Rize Ticaret Borsasının katkılarıyla Rize'de çevre ve iş güvenliği kalite yönetim sistemi eğitimleri düzenlenecek.

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ RİZE ‘ DE ..

N Tepe ve Rize Ticaret Borsasının beraber düzenleyeceği, Türkiye’nin önde gelen Danışman ve Eğitmenlerinden Endüstri Mühendisi Necati ALOĞLU’ nun eğitimlerini vereceği  Milli Eğitimi Bakanlığı Onaylı Kuruluşumuz tarafından Rize’de beşinci kez düzenlenecek. Kalite Yönetim Sistemleri ( ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ) Eğitimi kayıtlarımız devam ediyor.

Uygulamaya konan Çevre ve İş Güvenliği kanunları, Çevre ve İş Güvenliği Yönetim Sistemlerinin firmalarda uygulanmasını daha da önemli hale getirmiştir.

Katılacağınız bu sistem eğitimleri ile kendinizeve personelinize yeni bir vizyon katma, M.E.B. onaylı kuruluşumuzdan alacağınız sertifikalarla iş hayatınızda ve iş başvurularınızda bir adım öne geçme fırsatını kaçırmayın!

EĞİTİM BAŞLIKLARIMIZ;

1. ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

Çevre Bakanlığı Mevzuatları ve ISO 14001 standardına göre Yönetim Sistemi’nin Kurulması ve Sürekli Geliştirilmesi İçin Gerekli Olan Bilgilerin Kazanılması, Çevre Yönetim Sisteminin, çevre politikasının geliştirilmesi, uygulanması, başarıya ulaştırılması, gözden geçirilmesi ve sürekliliği amacını güden, kuruluş yapısı, planlama faaliyetleri, sorumluluklar, uygulamalar, usuller ve işlemleri ile Çevre Yönetim Sistemleri Standartları ve Çevre Yönetim Sisteminin kurulması çalışmalarının basamaklarının anlatılmasıdır.ISO 14001 Standardı sanayi kuruluşları faaliyetleri nedeniyle çevreye verdiği zararı en aza indiren, hammadde ve enerji tüketimini azaltarak finansal açıdan yarar sağlamalarına destek olan bir standarttır.
 
2. OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

OHSAS -18001 Yönetim sistemi iş sağlığı ve güvenliği alanında uluslararası bir standarttır. Bu standardın amacı önleyici olması, gerekli kontrol mekanizmalarını, düzeltici faaliyetleri, geri besleme, devamlı olarak gelişme ve iyileştirmeyi kapsaması, işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması ve devamının sağlanmasıdır. Bu eğitimle katılımcıların işyerlerinde 18001 Yönetim sistemi oluşturulması çalışmalarını yapabilecekleri seviyeye getirilmesi hedeflenmiştir. Ayrıca işyeri çalışanlarını bilgilendirme eğitimi yapılması da hedeflerimizdendir. OHSAS 18001 Standardı iş kazaları ve meslek hatalarını en aza indirmek, işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal yükümlülükleri yerine getirmek isteyen işyeri için karşılanması gereken şartları içerir.

NOT: Ntepe firmasının Rize'de düzenlediği birçok eğitime 1000’den fazla kişi katıldı ve sertifikalarını aldı. Bu eğitimlerle ilgili www.ntepe.com.tr internet sitemizden bilgi alabilirsiniz. Katılımcılar eğitim neticesinde 2 adet sertifika alacaktır. Iso 14001 Çevre Yönetim Sistemi veOhsas 18001 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi Sertifikası. Rize' de Kalite Yönetim Sistemleri ve Diğer Eğitim konuları ile ilgili çalışmalarımız önümüzdeki aylarda devam edecektir.
 
DETAYLI BİLGİ ve KAYIT İÇİN
 
TEL:    0464 532 53 90    GSM :   0532 410 85 46    MAİL :   [email protected]

YER : RİZE TİCARET BORSASI EĞİTİM SALONU

TARİH : 28-29 ARALIK 2013   SAAT: 10:00 -12:30  VE 14:00 -16:30 ARASI