Rizeliler Grubu Taraftar Derneği Açıldı

Rizeliler Grubu Taraftar Derneği Açıldı
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un taraftar derneği “Rizeliler Grubu Taraftar Derneği” açıldı.

Başkanlığını Hakan Soykan’ın yaptığı “Rizeliler Grubu Taraftar Derneği” Rize Merkez Çarşı Mahallesindeki Hafız Osman İş Merkezinde açıldı.

Açılışa, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal, yeşil Mavili takımın yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

rizeliler-grubu-taraftar-dernegi-acildi-(1).jpg

Dernek Başkanı Hakan Soykan burada yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor Taraftar Derneği olarak birlik, beraberlik ve bütünleştirici olarak faaliyetlerini sürdüreceklerini belirterek, derneğin kapısının tüm Çaykur Rizespor taraftarlarına açık olduğunu kaydetti.

İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ise yaptığı konuşmada, Rize İl Emniyet Müdürlüğü olarak en tepesinden en alt birim personeline kadar Rizenin, Rizelilerin ve Rizespor’un hizmetinde olduklarını kaydederek, Rize’nin ve Rizespor’un başarısını istediklerini ifade etti.

Yeşil Mavili taraftarlara bazı nasihatlerde de bulunan Emniyet Müdürü Gökduman, Rize’nin ve Rizespor’un başarısına gölge edecek bütün hareketlerden, davranışlardan uzak durmaları tavsiyesinde bulunarak, “Madem ki hepimizin amacı aynı ve aynı amaç doğrultusunda ne yapmamız gerektiği de belli olduğuna göre lütfen bu doğrultuda hepimiz motivasyonumuzu daha üst seviyede tutacak şekilde davranalım, takımımızı destekleyelim. Biz her ne kadar buralı olmasak da bürokratlar olarak bulunduğumuz illerle bütünleşen insanlarız. Burada bulunduğumuz sürece inanın bir taraftardan daha çok, bir Rizeliden daha çok Rize’nin ve Rizespor’un başarısını istiyoruz. Çünkü bu bizim de motivasyonumuzu en üst seviyeye taşıyor. Bizim söylediklerimizden, uyarılarımızdan ikazlarımızdan farklı anlamlar çıkarmayınız. Bizim bütün çabamız, bütün uğraşımız Rize’nin ve Rizespor’un iyiliği, güzelliği, başarısı ve dostluğu içindir. Yeni sezonun Çaykur Rizespor’a ve Rizemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah en üst seviyede sezonu kapatmayı hep birlikte görürüz. Takımımızı desteklemede ve takımımızın yanında olmada lütfen takımımıza zarar getirecek davranışlardan uzak duralım ve gerçek birer Rizesporlu taraftar olarak takımımızın başarılı olması için desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyelim.” dedi.

rizeliler-grubu-taraftar-dernegi-acildi-(6).jpg

Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal da açılışta bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Çaykur Rizespor takımının en büyük olduğunu kaydeden Başkan Kartal, Çaykur Rizespor’dan başka bir büyük takım da tanımadığını belirtti.

Gençlere kendilerini çok iyi yetiştirmelerini tavsiye eden Başkan Kartal, “Sizler yarının bu makamların sahibi olacak gençler olarak kendinizi çok iyi yetiştirmelisiniz. Çünkü sizler bizlerin geleceğisiniz. Rize’de eğitimsiz insan kalmayacak. Rizeli, Türkiye’nin üst düzeyinde olacak. Amacımız bu olacak. Her yere liyakat olarak layık olacağız, kendimizi öyle yetiştireceğiz ve Türkiye’yi inşallah biz idare edeceğiz. Şimdi bir bayrak altında toplanıyoruz. Rizespor bayrağı. Ne güzel, bizi toparlayan, toparlayıcı bir bayrağımız var. Başarılı olduğumuz sürece daha aktif olacağımıza son derece eminim. Bu aktifiyeti bu birlik ve beraberliği nerede sağlıyoruz? Bu tip derneklerde. Burada birbirinizle problem yaşamayın ve birbirinizle dayanışma içerisinde olun. Kulübünüzü destekleyin, birbirinizi destekleyin, spor yapın, sporcu olun ve başarılı olun. Hiçbir zaman maçlarda küfüre yönelmeyin, kızmayın. Çünkü ne kadar küfür edersek, ne kadar bize küfrettilirlerse o kadar bizim psikolojimizi bozuyor. Her maçta 61. Dakikada problemler yaşıyoruz. Bak ne güzel yavaş yavaş onu unutmaya başlıyoruz. Niye çünkü en büyük biziz. Ben şahsen bizden daha büyüğünü göremiyorum. En büyük biziz. En büyük biz olmak için ne yapacağız? birlik beraberliğimizi koruyacağız, uğraşacağız, mücadele vereceğiz ve yukarıda olacağız.” diye konuştu.

rizeliler-grubu-taraftar-dernegi-acildi-(10).jpg

Çaykur Rizespor Kulubü dışında hiçbir kulübün kendilerini ilgilendirmediğini ve tek amaçlarının başarıda en yükseğe ulaşmak olduğunu kaydeden Kartal, “Başka kulüpler bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim tek amacımız olacak en iyisini yapmak en yukarda olmak. Bu kulübümüz için de geçerli, özel hayatımızda da geçerli. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayacaksınız. Benim geçmişime bir bakın. Fakir bir ailenin çocuğuydum. Allah’a şükürler olsun. Allah bize her şeyi verdi. Bugün Çaykur Rizespor Kulubü başkanıyım. Bundan daha güzeli olur mu? Neden sizde olmayasınız? Tek şey nedir? Kendini yetiştirmek, mücadeleci olmak, azimli olmak. Bu şekilde devam edeceğiz. Birbirimizle dayanışma içinde olacağız. Yöneticiyi seveceğiz, valimizi seveceğiz, emniyet müdürümüzü seveceğiz, belediye başkanımızı seveceğiz, bakanımızı, cumhurbaşkanımızı seveceğiz. Niye? biz bir ekibiz. Yukarıdan aşağısına kadar hepimiz bir ekibiz. Bu ekip birbirinden kopmayacak. Allah bize nasip etti Cumhurbaşkanı da buralı. Rizeli olmak ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı yaşayacağız ama bizler gideceğiz, cumhurbaşkanımız da gidecek. Fani dünya. Bizler gidince sizler kendinizi öyle bir yetiştireceksiniz ki yarının kulüp başkanı, valisi, emniyet müdürü, cumhurbaşkanı sizler olup bizim bulunduğumuz makamlara sizler geleceksiniz inşallah.” Dedi.

Kartal, konuşmasını taraftarları çok sevdiğini belirterek, başarılarının daim olmasını ve Allah’ın da yüzlerini ilelebet güldürmesi temennisinde bulunarak sonlandırdı.

rizeliler-grubu-taraftar-dernegi-acildi-(5).jpgrizeliler-grubu-taraftar-dernegi-acildi-(7).jpgrizeliler-grubu-taraftar-dernegi-acildi-(3).jpgrizeliler-grubu-taraftar-dernegi-acildi-(2).jpg