Rizelilerden Bekaroğlu’na Büyük Tepki

Rizelilerden Bekaroğlu’na Büyük Tepki
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun CHP mitinginde yaşanan protesto dolayısıyla Rize halkı adına özür dilemesi Rizelileri çileden çıkardı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı CHP mitinginde Başbakan Erdoğan aleyhindeki ağır ithamları kabullenemeyen Rizeliler, miting alanında protesto gösterisinde bulunurken Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, twitter hesabından Rize halkı adına özür dilediğini belirterek, “Bir grup Ak Partilinin CHP mitingini basmaya kalkması ve tatsız olaylar yaşanması bir Rizeli olarak beni üzdü. CHP ya da başka bir parti, Kılıçdaroğlu ya da başka bir lider ya da herhangi bir insana yönelen bu tip saldırılar yanlış. Bu Rize'ye yakışmadı, Başbakan'ın memleketine yakışmadı, bu bize yakışmadı, Rizeliler adına herkesten özür diliyorum.” ifadesinde bulunmuştu.

Bekaroğlu’nun Rize halkı adına özür dilemesinin ardından Rizeliler sosyal paylaşım sitelerinden Bekaroğlu’na kısa sürede büyük tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

4.20140305213348.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizeli Başbakanına Sahip Çıktı O Rize Halkı Adına Özür Diledi