Rizelilerden Belediye Başkanı Kasap’a Çağrı: Gümrükçüoğlu’na Stajerlik Yapsın

Rizelilerden Belediye Başkanı Kasap’a Çağrı: Gümrükçüoğlu’na Stajerlik Yapsın
Rizelilerden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a çağrı: Japonya’ya gitmene gerek yok Trabzon’a Samsun’a git, gör belediyeciliği…

Rize’de sevgililerle, çiftlerin yeni sloganı: AŞKIMIZ, RİZE BELEDİYESİNİN 10 NUMARALI PROJELERİ TAMAMLAYACAĞI GÜNE KADAR SÜRSÜN !!!

30 Mart 2014 tarihinde Rize Belediye Başkanı seçilen ve 30 Eylül 2016 tarihi itibariyle 5 yıllık görev süresinin 2,5 yılını tamamlamasına rağmen 10 Numara Projelerden henüz bir tanesinin tamamlanmamış olması, 10 Numara Projeler dışındaki teleferik ve terminal projesinin ise Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümüne yetişip yetişmeyeceğinin bilinmemesi, hergün yaşanan su kesintileri, çöp ve trafik sorunu hizmet alamayan Rizelilerin Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a her geçen gün daha fazla tepki göstermesine neden oluyor.

Başkan Kasap’a tepki gösteren vatandaşlar, Kasap’ın komşu illeri ziyaret etmesini ve makamdan sokağa inmesini isterken, Kasap’ın belediye başkanlığında hayal kırıklığı yarattığını vurguladıkları serzenişlerini Çay TV'nin mikrofonlarına şu cümlelerle ifade ettiler:

- Diğer vilayetleri hiç mi görmüyorlar. Samsun’u örnek alsınlar

- Rize Belediyesi Başkanı Japonyalara gidip nasıl hizmet yapılır diye bakacağına gitsin Trabzon Belediye Başkanını örnek alsın. Hafta sonu gitsin Trabzon Belediye Başkanının yaptığı hizmetleri görsün ordan örnek alıp onun yaptığı  hizmetlerden yola çıksın

- Şehir temiz değil. Çöp sorunu mevcut”

- Şehirde köpekler aldı başını gidiyor

- Makamdan sokağa inmesi lazım öyle koltuktan bu işler olmuyor

- Oy verdikten sonra gördüğüm yok onu