Rizelilerden Erdoğan’a Sevgi Gösterisi

Rizelilerden Erdoğan’a Sevgi Gösterisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da, “Rizeliler Buluşuyor” programına katılarak, bir konuşma yaptı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen programda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu güzel buluşmaya, bu ahde vefa toplantısına iştirakiniz için, sevginiz, coşkunuz için, hemşehrinize, kardeşinize sahip çıktığınız için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ata yurdum, ana yurdum Rize’yle iftihar ediyorum. Rizeli olmakla iftihar ediyorum. Her fırsatta sılayı rahim yapmak için Rize’ye, Güneysu’ya gidiyor, yakınlarımla, hemşehrilerimle kucaklaşıyor, hasbihal ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hemşehrilerinden Dev Destek…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,  12.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İstanbul’un en büyük  Kapalı Spor Salonu  olan Sinan Erdem’de Rizeliler buluşuyor  programına katıldı.

30 BİN RİZELİ KATILDI…               

rizelilerden-erdogan’a-sevgi-gosterisi-53.jpg Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ında katıldığı Cumhurbaşkanı ile Rizeliler buluşuyor programı büyük bir gövde gösterisine dönüştü. Yurt dışından çevre illerden ve İstanbul’un bütün ilçelerinden çok sayıda Rizeli Sinan Erdem Kapalı Spor salonunda buluştu.

CUMHUR’UN REİSİNE BÜYÜK DESTEK…

“Sesine Ses Olmaya, Gücüne Güç Katmaya Geliyoruz” sloganı ile RİDEF tarafından organize edilen Rizeliler Buluşması programı, kendiside Rizeli olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız mesajı verdi.

PROGRAM ÖNCESİ SALONDA BÜYÜK COŞKU YAŞANDI…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı öncesinde 7 bölgenin halk oyunlarından oluşan Anadolu Koreografisi, Rize Belediye Personeli Ahmet Çakar’ın Atma  türkü atışması ve Rize türkülerinden oluşan müzik dinletisi sunuldu. Tulum ve Kemençe eşliğinde sunulan Rize belgeseli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın salona girmesiyle heyecan ve coşku tavan yaptı.