Rizeliler’den Karal’a: “Rize'mizden Cumhurbaşkanımızı Mahcup Etmeyecek Oy Oranının Çıkacağına Emin Olun"

Rizeliler’den Karal’a: “Rize'mizden Cumhurbaşkanımızı Mahcup Etmeyecek Oy Oranının Çıkacağına Emin Olun"
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Pazar ilçesinde dopdolu bir program gerçekleştirdi. Pazarlılar Milletvekili Karal’a "Biz Reis'imizin her zaman yanındayız. O ne derse odur bizim için. O Nerdeyse bizde ordayız.” dedi.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Pazar ilçesine giden Rize Milletvekili Hasan Karal, dopdolu bir program yaptı.

GÜNDOĞDU SU SPORLARI KULÜBÜ'NDEN HASAN KARAL'A PLAKET

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, güne Gündoğdu Kano Takımını kabul ederek başladı. Kano sporunda gösterdikleri başarı ve kazandıkları kupalarla adından söz ettiren Gündoğdu Su Sporları Kulübü sporcularıyla bir araya gelen Karal, sporcuları tek tek tebrik etti. Karal'a Gündoğdu Su Sporları Kulübü Sosyal Tesisleri'ne verdikleri katkılardan dolayı Kulüp Başkanı Bilgin Kopuz tarafından plaket takdim edildi.

hasan-karal-pazarda-(7).jpg

PAZAR ESNAFI KARARINI VERDİ. RİZEMİZ'DEN CUMHURBAŞKANIMIZI MAHÇUP ETMEYECEK OY ÇIKACAK

Pazar'daki programlarına esnaf ziyaretleriyle devam eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 16 Nisan referandumunda Rize'nin en fazla oy alan il olması gerektiğini vatandaşlara anlatırken, halktan Karal'a "Biz Reis'imizin her zaman yanındayız. O ne derse odur bizim için. O Nerdeyse bizde ordayız. Onun yolu bizim yolumuz. Pazar'ımız başta olmak üzere Rize'mizden Cumhurbaşkanı'mızı mahcup etmeyecek oy oranının çıkacağına emin olun" cevabı geldi.

KÖY VE MAHALLELERDEN DESTEK TAM

Karal, esnaf ziyaretlerinin ardından Sulak ve Derebaşı Köyleri ile Cumhuriyet Mahallesi'ne gitti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Karal, 16 Nisan referandumunda Rize'den güçlü şekilde EVET oylarının çıkması gerektiğini vurguladı. 16 Nisan'da verilecek her EVET oyunun, Batı ülkeleri başta olmak üzere tüm dış güçlere cevap niteliği taşıyacağını kaydederek, kalkınması ve gelişmesini istikrarlı bir şekilde sürdüren Türkiye'nin gücünün 16 Nisan'dan sonra bir kez daha anlaşılacağını ifade etti.

hasan-karal-pazarda-(8).jpg

KARAL: "TÜKETİMİN ÇOK OLDUĞU BU DÖNEMDE ÜRETİM YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Milletvekili Hasan Karal daha sonra farklı alanlarda girişimcilik örneği gösteren üreticilerin Pazar'daki tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Salih Akbal adlı vatandaşın 6 dönüm arazi üzerine kurduğu Bıldırcın Üretim Çiftliği ile Sadık Hür ve ortaklarının hizmete soktuğu Organik Gübre Fabrikası'nda incelemelerde bulundu. Karal, tüketimin çok olduğu bu dönemde böyle ilginç ve bir o kadar da getirisi olduğu anlaşılan tesislerin hizmete sokulmasının kendisini memnun ettiğini belirtti.

KARAL: "HER BİRİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ"

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Pazar ilçesinde ayrıca Özel Doğu Karadeniz Engelli Rehabilitasyon Merkezine de ziyarette bulundu. Burada Hasan Karal’ı sorumlu müdürler Yudum Fatma Türkyılmaz, Nilüfer Varlı, Psikolog Ebubekir Kurtaran karşıladı. 80 personelin 94'ü erkek 69'u bayan olmak üzere toplamda 163 engelliye hizmet verdiği rehabilitasyon merkezinde zihinsel, ruhsal ve bedensel engellilerinin başta sağlıkları olmak üzere sosyal hayata kazandırılmaları açısından önemli bir görev icra eden yönetim kadrosunu tebrik ederek teşekkür eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, her bireyin bir engelli adayı olduğunu ve bu bilinçle hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

hasan-karal-pazarda-(14).jpghasan-karal-pazarda-(1).jpghasan-karal-pazarda-(2).jpghasan-karal-pazarda-(3).jpg

hasan-karal-pazarda-(4).jpghasan-karal-pazarda-(5).jpghasan-karal-pazarda-(6).jpghasan-karal-pazarda-(9).jpg

hasan-karal-pazarda-(10).jpghasan-karal-pazarda-(11).jpghasan-karal-pazarda-(12).jpghasan-karal-pazarda-(13).jpg

hasan-karal-pazarda-(15).jpghasan-karal-pazarda-(16).jpghasan-karal-pazarda-(17).jpghasan-karal-pazarda-(18).jpg

hasan-karal-pazarda-(19).jpghasan-karal-pazarda-(20).jpghasan-karal-pazarda-(21).jpghasan-karal-pazarda-(22).jpg

hasan-karal-pazarda-(23).jpghasan-karal-pazarda-(24).jpghasan-karal-pazarda-(25).jpghasan-karal-pazarda-(26).jpg

hasan-karal-pazarda-(27).jpghasan-karal-pazarda-(28).jpg