Rize'nin 5 İlçesinde Elektrik Kesintisi Yapılacak

Rize'nin 5 İlçesinde Elektrik Kesintisi Yapılacak
Rize’nin Çayeli, Pazar, Ardeşen, Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinde programlı elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Rize Müdürlüğü, bakım onarım, ağaç kesim işleri ve mutlu kök, yaltkaya fideri, Ortaköy kök bakım onarım çalışması nedeniyle Çayeli, Pazar, Ardeşen, Hemşin ve Çamlıhemşin ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Elektrik kesintisine gidilecek yerler ve zaman dilimleri şöyle:

17 Aralık Perşembe günü 08.30 –16.00 saatleri arasında Ardeşen ilçesine bağlı Armağan ve Pirinçlik.

18 Aralık Cuma günü 08.00 – 09.00 ve 15.00 – 16.00 saatleri arasında Çayeli ilçesine bağlı İncesu, Çataldere, Çukurluhoca, Uzundere, Başköy, Ormancık, Gürpınar, Kaptanpaşa, Yeşiltepe, Buzlupınar, Seslidere, İncesırt, Habiboğlu, Topkaya, Kazancılar, Latifli, Maltepe ve Madenli.

18 Aralık Cuma günü 08.30 –16.00 saatleri arasında Ardeşen ilçesine bağlı Yavuz, Akdere, Akkaya, şehitlik, Şenyamaç, Seslikaya ve Yamaçdere ile Pazar ilçesine bağlı Şehitlik köyü.

19 Aralık Cumartesi günü 08.30 – 16.00 saatleri arasında Çamlıhemşin ilçesine bağlı Behice, Boğaziçi, Çatköy, Çayırdüzü, Dikkaya, Güllüköy, Güroluk, Kale, Köprübaşı, Merkez, Meydanköy, Muratköy, Ortaklar, Ortanköy, Ortayayla, Sıraköy, Şenköy, Şenyuva, Topluca, Ülkü, Yaylaköy, Yazlık, Yolıyı, Yukarışimşirli ve Zilkale.

19 Aralık Cumartesi günü 10.00 – 15.00 saatleri arasında Hemşin ilçesine bağlı Hilal, Merkez, Akyamaç, Nurluca, Bilenköy, Kantarlı, Yaltkaya, Leventköy ve Çamlıtepe.