Rize’nin Ak Gençleri'nden Emniyet Müdürüne Ziyaret

Rize’nin Ak Gençleri'nden Emniyet Müdürüne Ziyaret
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut ve yönetim kurulu, son emniyet müdürleri kararnamesi ile Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Altuğ Verdi’yi makamında ziyaret etti.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Öner Akbulut, Halim Turgut ve Numan Kayhan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Resul Aktaş ve Bekir Özgen’le birlikte son emniyet müdürleri kararnamesi ile Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Altuğ Verdi'yi makamında ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye hayırlı olsun dileklerini iletti.

rize’nin-ak-genclerinden-emniyet-muduru-altug-verdiye-ziyaret-2.jpg

Ziyaret esnasında daha önceden emniyetle ortaklaşa yaptıkları sosyal projelerden bahseden İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ise İl Gençlik Kolları Başkanı Hut ve yönetimine duyarlı davranışları için teşekkür ederek, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, çalışmalarında başarılar diledi.

rize’nin-ak-genclerinden-emniyet-muduru-altug-verdiye-ziyaret-1.jpg