Rize’nin Başkomutanı Denizcilerle Kitap Okudu

Rize’nin Başkomutanı Denizcilerle Kitap Okudu
Rize Garnizon Komutanı Jand. Kd. Alb. İsmet Cansaran, geleceğin denizcilerini yetiştiren H. K. Yardımcı Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileriyle birlikte kitap okudu.

Rize Valiliği bünyesinde yürütülen RENK Projesi kapsamında okullarda “Kitap Okuma Saati“ faaliyetleri ara vermeden ve her geçen gün geniş bir kitlenin artan destekleriyle devam ediyor. Rize Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran da Vali Ersin Yazıcı’nın başlattığı RENK Projesine destek vererek, geleceğin denizcilerini yetiştiren Hasan Kemal Yardımcı Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileriyle birlikte bir saat boyunca kitap okudu.

Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi kapsamında kitap okumayı teşvik etmek amacıyla Hasan Kemal Yardımcı Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerini ziyaret eden İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran ve dönem arkadaşı Albay Hamza Çömez proje kapsamında öğrencilerle bir saat boyunca kitap okudu.

ismet-cansaran-renk-projesine-kitap-okuyarak-destek-verdi-1.jpg

Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran, burada yaptığı açıklamada, Sayın Valimizin öncülüğünde başlatılan RENK Projesi kapsamında Hasan Kemal Yardımcı Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi.

Başkomutan Cansaran, konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi: Başarılı insan olmanın yolu, okumak ve kendimizi geliştirmekten geçmektedir. Kitap okumayan insan karşısındakiyle rahat konuşamaz ve derdini anlatamaz. Eğitimde başarıyı artırmanın yolu da kitap okumaktan geçiyor. Aslında en önemli eğitim kitap okumanın öneminin kavranmasıdır. Amacımız öğrencilerimizi kitap okuma konusunda bilinçlendirmek ve kitap okumayı sevdirmektir.

ismet-cansaran-renk-projesine-kitap-okuyarak-destek-verdi-2.jpg