Rize'nin Beyaz Meleklerine Çifte Kutlama !

Rize'nin Beyaz Meleklerine Çifte Kutlama !
Rize Sağlık-Sen Şubesinin İl Sağlık Müdürlüğü temsilcileri "Beyaz Melek" olarak adlandırılan hemşirelerin "Hemşireler Haftası" ile anneler gününü kutladı...

Rize Sağlık-Sen Şubesinin İl Sağlık Müdürlüğü temsilcileri tarafından, Sağlık Müdürlüğünde çalışan tüm bayanlara karanfil dağıtılarak "Dünya Hemşireler  ve Ebeler Günü" ile  "Anneler Günü" kutlandı.

12 Mayıs Pazar günü Dünya Hemşireler  ve Ebeler Günü ile  Anneler Günü olması dolayısıyla Sağlık Müdürlüğünde görev yapan hemşire ve annelere Rize Sağlık-Sen Rize Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çelik ve temsilcisi Selma Sevim Kılıç tarafından karanfil verilerek, Anneler gününü ve hemşireler gününü önceden kutladı.

rize-saglik-sen-hemsireler-ve-anneler-gununu-kutladi-2.jpg

Çelik, yaptığı açıklamada, "Hemşire ve ebelerimiz yalnız hastanelerde değil sağlık müdürlüğünde de gerek koruyucu gerekse tedavi edici sağlık hizmetlerinde çok önemli görevler üstlenmektedirler. Kimi zaman zor şartlar altında vazifelerini özveriyle gerçekleştirerek halkımızın sağlığına Hemşirelik ve Ebelik mesleğinin onuruna yakışır bir şekilde hiçbir zaman büyüğünden küçüğüne yaşlısından gencine kişi ayrımı yapmaksızın sevgiyle ve şefkatle bir ekip ruhu içerisinde hizmet etmektedirler." diye konuştu.

rize-saglik-sen-hemsireler-ve-anneler-gununu-kutladi-1.jpg