Rize’nin Bugün Süper Lig’de Rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş

Rize’nin Bugün Süper Lig’de Rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş
Çaykur Rizespor ile Rize Belediyespor, İstanbul’da futbol ve hentbolda Süper Lig maçı oynayacak.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 7. Haftasında Fenerbahçe ile Rize Belediyespor ise Hentbol Erkekler Süper Lig'in 5. Haftasında Beşiktaş Safi Çimento ile bugün İstanbul’da karşılaşacak.

Çaykur Rizespor’un saat 16.00'da Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Hakan Yemişken ve Deniz Caner Özaral yardımcı hakem olarak görev yapacak. Mücadelenin 4. Hakemi ise Sarper Barış Saka.

SÜPER KUPA ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ

Rize Belediyespor ise ilk kez yer aldığı Hentbol Erkekler Süper Lig'in 5. Haftasında bugün, Çarşamba günü oynadığı Süper Kupa maçında son şampiyon Beykoz Belediyespor’u 39-31 yenerek Süper Kupa’yı müzesine götüren Beşiktaş Safi Çimento ile saat: 17.00’de Süleyman Seba Spor Salonunda karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı Tayfun Torçuk ve Melih Çobanoğlu yönetecek.

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum