Rize'nin Çay Tamileri Canlı Olarak İzmir Fuarında

Rize'nin Çay Tamileri Canlı Olarak İzmir Fuarında
Rize Çayı ilk kez canlı olarak İzmir'de fuarda ve İzmirliler ilk kez çay toplama işlemini gerçekleştiriyor.

İzmir'de 7.'si düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda Rize'de yetişen çay ürününe ait çaylık olarak adlandırılan çay tamileri büyük ilgi görüyor.

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover Fairs Turkey ve İZFAŞ ortaklığıyla 7.kez kapılarını ziyaretçilerine açarken Rize standı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Rize  Standını ziyarete gelenler doğal güzellikleri görmenin yanında çayı canlı olarak toplama imkanı buldu. Fuarda kemer köprüsüyle, yayla eviyle, altı ton suyun kullanıldığı şelalesi ile dikkat çekmeye devam ediyor.

rize-cayi-canli-olarak-ilk-kez-izmir’de-(4).jpg

İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşmekte olan fuar, Türkiye'nin ve değişik ülkelerle bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapıyor.

Fuarda, Rize Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce açılan standı ziyaret edenler arasında Rize’de uzun yıllar Vali Yardımcılığı görevi yapan ve şu İzmir Valiliği görevini yürütmekte olan Mustafa Toprak da vardı. Vali Toprak’a Rize standını ziyareti esnasında Rize Çayı ve Rize Simidi ikram edildi.

rize,-izmir-fuarinda-kendini-tanitiyor.jpg

rize-cayi-canli-olarak-ilk-kez-izmir’de-(1).jpg

rize-cayi-canli-olarak-ilk-kez-izmir’de-(2).jpg

rize-cayi-canli-olarak-ilk-kez-izmir’de-(3).jpg