Rize’nin Dağları Para Basacak!

Rize’nin Dağları Para Basacak!
Rize’nin Ayder Yaylasında Ayder Kış Sporları Merkezi çalışmaları devam ederken Ovit Kış Sporları Turizm Merkezi için de Ankara’dan gelen yetkililer bölgede inceleme yaptı.

Rize Eski Vali Yardımcısı ve Rize İl Özel İdaresi Eski Genel Sekreteri şimdiki Sinop İli Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’in yapımı için büyük çaba sarfettiği ve plan proje çalışmalarının ardından Rize Vali Yardımcısı İl Özel idaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl tarafından çalışmaları sürdürülen Ayder Kış Sporları Merkezi çalışmaları devam ederken, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kış Turizm Uzmanları Rize’ye gelerek İkizdere ilçesinde yapılacak olan Ovit Kış Sporları Turizm Merkezi için incelemelerde bulundu. Her iki projenin tamamlanarak hayata geçirilmesiyle birlikte Rize’nin dağları adeta para basacak.

kultur-ve-turizm-bakanligi-uzmanlari-ovit-dagi-kis-turizm-merkezi’ni-yerinde-inceledi-1.jpg

Ovit Kış Sporları Turizm Merkezi planlama çalışmalarını yerinde incelemek üzere  Rize’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Kış Turizm Uzmanları Şener Şen ve Ulaş Karagüllü beraberinde İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Enver Toprak ve Şube Müdür Vekili Zafer Şençoruh ile birlikte Ovit Kış Sporları Turizm Merkezi ve çevresinde havadan ve karadan incelemede bulundu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı uzmanları tarafından ayrıca İkizdere Cimil Başköy bölgesi ile Petran ve Çifteköprü bölgelerinde de ayrıca incelemeler yapıldı.

kultur-ve-turizm-bakanligi-uzmanlari-ovit-dagi-kis-turizm-merkezi’ni-yerinde-inceledi4.jpg

Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl başkanlığında İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Müdürlük personeli ve uzmanlarla birlikte gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Ovit Kış Sporları Turizm Merkezi Master Planı için gerekli ödeneğin temin edilip ihale sürecinin başlatılmasının planlandığı belirtildi.

kultur-ve-turizm-bakanligi-uzmanlari-ovit-dagi-kis-turizm-merkezi’ni-yerinde-inceledi6.jpg

kultur-ve-turizm-bakanligi-uzmanlari-ovit-dagi-kis-turizm-merkezi’ni-yerinde-inceledi9.jpg

kultur-ve-turizm-bakanligi-uzmanlari-ovit-dagi-kis-turizm-merkezi’ni-yerinde-inceledi-3.jpg

kultur-ve-turizm-bakanligi-uzmanlari-ovit-dagi-kis-turizm-merkezi’ni-yerinde-inceledi11.jpg


kultur-ve-turizm-bakanligi-uzmanlari-ovit-dagi-kis-turizm-merkezi’ni-yerinde-inceledi13.jpg

kultur-ve-turizm-bakanligi-uzmanlari-ovit-dagi-kis-turizm-merkezi’ni-yerinde-inceledi10.jpg

kultur-ve-turizm-bakanligi-uzmanlari-ovit-dagi-kis-turizm-merkezi’ni-yerinde-inceledi2.jpg