Rize'nin En Çapkın Yaşlı Adamı

Rize'nin En Çapkın Yaşlı Adamı
Rize'de 82 yaşındaki kişi internetten sevgili bulamadığı gerekçesiyle internet üzerinden sevgili bulabilmek için Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal'dan destek istedi.

Rize’nin en yaşlı internet abone sahibini ziyaret eden Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal'ı şaşırtan istek. Rize’nin en yaşlı internet abonesi olan İbrahim Saraç (82) ziyaret sırasında Koçal'dan kendisine internet üzerinde nsevgili bulmasını istedi.

Saraç'ı evinde ziyaret eden Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal Saraç ile sohbet etti. Basın mensuplarının da takip ettiği ziyaret sırasında Saraç esprili kişiliği ile misafirlerine neşeli anlar yaşattı. Ziyaret sırasında Saraç, zaman zamanda sevgili aradığını ancak beceremediğini belirterek müdürden teknik desek istedi. İnterneti bulana dua eden yaşlı internet kullanıcısı, “Facebook kullanıyor musun” sorusuna ise “O işleri karıştırmayın, hanımım burada" şeklinde cevap verdi. İnternette zaman zaman güzel hanım aradığını belirterek, "Bir türlü bulamadım 8 yıldır internet kullanıcısıyım. Bilgisayarda arada sevgililer çıkıyor, onlara bakıyorum. Sevgilisiz duramam" dedi.

ibrahim-sarac-rize.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'nin En Yaşlı İnternet Kullanıcısı